Ez jogosan zavaró nekem szerintetek?
Aki 2. vagy többedik kapcsolatában él nektek is vissza jár a párotok az ex házába segíteni (pl. fát vágni, udvart takarítani,stb.)mondván h ő csak a fiának segít ezzel!A fia 22 éves. Engem ez zavar, mit gondol rólunk aki látja h időnként ott az autónk az ex háza előtt reggeltől késő délutánig.
Nem beszélve arról h közbe együtt leülnek ebédelni mert estig nyilván nem étlen dolgozik. Nektek ilyen belefér? Másnál ez h működik?
Hat rohadtul nem ferne bele. Meg kisgyereknel sem, nemhogy 22 eves "gyerek" eseten.
Mondjuk pont lesz.nam, hogy mit szolnak a szomszedok.
Jogosan zavar téged és aki azt mondja, hogy őt nem zavarná, az hazudik.
Az a baj, hogy te ebbe a helyzetbe csöppentél bele, így már nehéz változtatni. Abban viszont szinte biztos vagyok, hogy a pasid csak azért nincs a volt asszonnyal, mert az nem fogadja vissza, de nem bántja, hogy gürizik nekik.
Hidd el a pasid farka felvágva, boldogan rohanna oda vissza, a volt asszonynak csak csettintenie kellene.
Hát tudod, a fenének nem kellene egy ilyen pasi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!