Bizonytalan állás a biztos helyett? Biztassam?
Párom több mint 1 éve van a munkahelyén,jó beosztásban,viszonylag jó fizetéssel,a munkát is szeretné,ha nem olyanok lennének a munkatárai,hogy már vasárnap rosszul van attol,hogy másnap menni kell...ittvan közelben,kocsival 10perc,munkaideje majdnemhogy kötetlen,csak a havi óraszám legyen meg,plussz tanulmányi szerződés...de nem érzi jól magát itt...
Előtte gyakornok volt 40km-rel arrébb,most oda felvennék,de nem igérik,hogy 1-2 évnél tovább fixen maradhat,mert elég labilis cég,tavaly is majdnem összeomlott az egész.Többet kapna,de 4 műszakba kellene menni,munkakört szeretné,már csinálta,és ami a lényeg,a munkatársai normálisak,jófejek,én is találkoztam velük többször.
Nem tudom hogy biztassam-e...biztos állása van közelben jó időbeosztással...megéri ezt feladni egy jobb légkörért?
Huszonévesek vagyunk még,nem itt tervezzük örökre,csak pár évig,amig befejezzük a sulit (nekem 2,5 év,neki1év).
mutasd meg neki a válaszainkat,de ne te dönts helyette
inkább ha már más hozza meg helyette döntést,akkor szidjon utólag minket, névtelen fórumozókat sz én "arcom" elbírja :D
kb 2 hete van dönteni,ha nem,akkor vesznek fel helyette mást...
kollégák nem a helyretehető fajták,nem veszik fel,a bunkó stilushoz vannak alapból szokva
ha magamról lenne szó,én már rég otthagytam volna a jelenlegi helyet (ahogy sajátot is hagytam ott nemrég,tudtam hogy ugy is találok másikat,jobbat,lett is),mivel én ugy vagyok vele,hogy legjobb ha abban dolgozhatok amit tanulok...de nem halok bele ha pár hónapig csak olyat dolgozok amihez 8 általános is elég,és kevesebbet fizetnek...
ő nem ilyen
még nem a férjem:)
letettm végül a "voksom" amellett h váltson,a jelenlegi környezet nekem sem szimpatikus,itt tul sokat ideges,feszült...
már csak azt kell megszokni,hogy műszakosmunka,heti 2 éjszakával
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!