Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Bizonytalan állás a biztos...

Bizonytalan állás a biztos helyett? Biztassam?

Figyelt kérdés

Párom több mint 1 éve van a munkahelyén,jó beosztásban,viszonylag jó fizetéssel,a munkát is szeretné,ha nem olyanok lennének a munkatárai,hogy már vasárnap rosszul van attol,hogy másnap menni kell...ittvan közelben,kocsival 10perc,munkaideje majdnemhogy kötetlen,csak a havi óraszám legyen meg,plussz tanulmányi szerződés...de nem érzi jól magát itt...

Előtte gyakornok volt 40km-rel arrébb,most oda felvennék,de nem igérik,hogy 1-2 évnél tovább fixen maradhat,mert elég labilis cég,tavaly is majdnem összeomlott az egész.Többet kapna,de 4 műszakba kellene menni,munkakört szeretné,már csinálta,és ami a lényeg,a munkatársai normálisak,jófejek,én is találkoztam velük többször.

Nem tudom hogy biztassam-e...biztos állása van közelben jó időbeosztással...megéri ezt feladni egy jobb légkörért?

Huszonévesek vagyunk még,nem itt tervezzük örökre,csak pár évig,amig befejezzük a sulit (nekem 2,5 év,neki1év).

2010. jún. 3. 09:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Épp ez a "te mondtad,hogy jöjjek ide",amiért neki kéne döntenie!Nehéz döntés,tudom.A másik helyre bármikor mehet?Tuti a dolog?Mert megcsinálhatná azt,hogy helyreteszi a jelenlegi kollegáit,nem hunyászkodik meg többé előttük.Azután vagy normálisan viselkednek vele,vagy elküldik.Ha kinyitja a száját és látják,hogy ki tud állni magáért,nem valószínű,hogy tovább piszkálják.Ha mégse jön be,marad a B terv
2010. jún. 3. 09:53
 12/19 anonim ***** válasza:

mutasd meg neki a válaszainkat,de ne te dönts helyette

inkább ha már más hozza meg helyette döntést,akkor szidjon utólag minket, névtelen fórumozókat sz én "arcom" elbírja :D

2010. jún. 3. 10:25
 13/19 A kérdező kommentje:

kb 2 hete van dönteni,ha nem,akkor vesznek fel helyette mást...

kollégák nem a helyretehető fajták,nem veszik fel,a bunkó stilushoz vannak alapból szokva

ha magamról lenne szó,én már rég otthagytam volna a jelenlegi helyet (ahogy sajátot is hagytam ott nemrég,tudtam hogy ugy is találok másikat,jobbat,lett is),mivel én ugy vagyok vele,hogy legjobb ha abban dolgozhatok amit tanulok...de nem halok bele ha pár hónapig csak olyat dolgozok amihez 8 általános is elég,és kevesebbet fizetnek...

ő nem ilyen

2010. jún. 3. 12:22
 14/19 anonim ***** válasza:
Én is amondó vagyok, hogy váltson csak. Fiatal még megalkudni.
2010. jún. 8. 21:44
 15/19 anonim ***** válasza:
Az idegrendszer nem váltható pénzre. Váltson.
2010. jún. 9. 00:23
 16/19 anonim ***** válasza:
szerintem is váltson, mindenképp.
2010. jún. 9. 02:57
 17/19 anonim ***** válasza:
Hidd el, hogy nem minden a pénz. Ha a férjed jobban érzi magát a régi kollektivába, hagyd had menjen vissza, hisz rettenetes ugy dolgozni, hogy azt csinálja és olyan emberek között amihez semmi kedve nincs. Gondold bele magad az Ő helyzetébe. Én inkább segiteném, és hagynám azt tegye, amit Ő most jelen helyzetben jónak lát.
2010. jún. 9. 04:29
 18/19 A kérdező kommentje:

még nem a férjem:)

letettm végül a "voksom" amellett h váltson,a jelenlegi környezet nekem sem szimpatikus,itt tul sokat ideges,feszült...

már csak azt kell megszokni,hogy műszakosmunka,heti 2 éjszakával

2010. jún. 9. 08:33
 19/19 anonim ***** válasza:
Én biztatnám a helyedben. Ez a munkahely fel fogja őrölni, ha nem vált. Egyébként is, mikor érdemes váltani, ha nem akkor amikor még a pályája elején van valaki? Mivel az ember az élete nagy részét a kollégáival a munkahelyén tölti, jól kell érezze magát. Sok sikert a párodnak!
2010. jún. 9. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!