Továbbtanulás vagy jól fizető állás?
Nem keresnek rosszul! Családon belül is van gyógytornász, az egyik exem is az.
A kórházi munkából sok magánbetegük van, 5000 Ft körüli óradíjért.
Az említett rokon néhány év alatt megkeresett egy szép házravalót a munkájával.
Amúgy külföldön kifejezetten keresik a gyógytornászokat, ott alapból is pénzt fizetnek.
A helyedben a sulit választanám!
Lehet, hogy hivatalosan rosszul keresnek, de mellékest elég szépen lehet hozzátenni, ha akarod.
pl. szomszéd hölgyemény is gyógytornász. Két munkahelye is van, és magánban tortáztat idős, fekvő betegeket és enyhén mozgássérülten született kisbabákat.
Bár, én attól tenném függővé a dolgot, hogy jelen pillanatban hol, hogyan állok. Hosszú távon meg azon is gondolkodnék, hogy akarok-e egész életemben szobalánykodni vagy mosogatni.
En tovabbtanulnek. Pincernek lenni nem perspektiva meg akkor sem ha atmenetileg tobbet hoz a kasszara. Tanulasbol van elorelepes nagyobb lehetosegek. pincerkedesbol mindig is maradni fogsz egy pincer semmi elorelepes. raadasul kulfoldon ez alja munkanak szamit.
azert irom mert en is igy gondolkodtam 15 eve. akkor babysitternek akartam menni de kozben felvettek a PSZF-re. Rabeszeltek h tanuljak. nem bantam meg, elvegeztem a sulit, dolgoztam otthon nem egesz 4 evet, es kulfoldre vandoroltam ahol mar allapolgar vagyok, vezetoi pozicioban jo fizetessel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!