Bizonytalan állás a biztos helyett? Biztassam?
Párom több mint 1 éve van a munkahelyén,jó beosztásban,viszonylag jó fizetéssel,a munkát is szeretné,ha nem olyanok lennének a munkatárai,hogy már vasárnap rosszul van attol,hogy másnap menni kell...ittvan közelben,kocsival 10perc,munkaideje majdnemhogy kötetlen,csak a havi óraszám legyen meg,plussz tanulmányi szerződés...de nem érzi jól magát itt...
Előtte gyakornok volt 40km-rel arrébb,most oda felvennék,de nem igérik,hogy 1-2 évnél tovább fixen maradhat,mert elég labilis cég,tavaly is majdnem összeomlott az egész.Többet kapna,de 4 műszakba kellene menni,munkakört szeretné,már csinálta,és ami a lényeg,a munkatársai normálisak,jófejek,én is találkoztam velük többször.
Nem tudom hogy biztassam-e...biztos állása van közelben jó időbeosztással...megéri ezt feladni egy jobb légkörért?
Huszonévesek vagyunk még,nem itt tervezzük örökre,csak pár évig,amig befejezzük a sulit (nekem 2,5 év,neki1év).
Aki mer az nyer!!!!!
Ha nem érzi jól magát a jelenlegin, és tetszene visszamenni neki, akkor biztasd szerintem.Fontos h jól érezze magát a melóban.
hát lehet,hogy nem a legjobb tanács részemről, de nekem havi 60 ezer ft plusszköltség,hogy ragaszkodtam a jelenlegi beosztásomhoz, főnökeimhez stb
a normális munkalégkör nem válható pénre
végülis az életed nagy részét ott töltöd
én megértem a párodat és végülis fiatalok vagytok. ha becsődöl a cég, biztos lesz alkalma tovább lépni.....
pénz része nem érdekel,dolgozok én is,meg mindkét részről kapnánk szülői támogatást ha kérnénk,se gyerek se hitel,csak albérletidij ami fix,bár ha nagyonminusz,bármikor beköltözhetnénk akármelyik szülöhöz,mindkét ház hatalmas
csak a lelkivilága ami megsinylené,hogy felmondanak és nincs munkája,mert környéken ez a két cég ahol olyat csinálnak,amiben ő dolgozni szeret (jó,persze,tudom,örüljön ha van munkája...de nem ezért tanult)
papiron felnött...
tőlem várja hogy segitsek dönteni,nem okoskodok
egyenlőre felsoroltam neki minden ellene és mellette érvet,meg mondtam hogy akármelyiket választja támogatom
de ő azt várja hogy tegyem én is le vmelyik mellett a voksomat
ha nem az éhalált kockáztatja én továbbra is amondó vagyok, hogy a nomrális munkahelyi légkör nagyon sokat számít. a lelkivilágának szerintem az jobbat tenne, mint egy olyan munkahely,ahova gyűlöl bejárni
szerintem a "mi lesz ha felmondanak neki" kérdést tegyétek el későbbre, ha egyáltalán aktuális lesz :)
jelenlegi munkahelye tele van németekkel,akiknek a segge ki van ny..va...
és bár ugyanazt csinálják papiron mind,attol a magyar van "csicskáztatva" (bár mérnöki pozició),lekezelőek velük...
ma reggel együtt mentünk,arra volt utam,rendesen féltem mellette kocsiban,olyan idegesen vezetett,sorolta,hogy épp mi az aktuális
hajlok afelé,hogy váltson,egyetlen dolgotól tartok,ha monjuk jövöre elbocsájtják onnan,akkor "te mondtad hogy jöjjek ide" lesz az első mondata...(ilyenkor kellene egy határozottabb pasi:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!