Most ez tényleg ennyire gáz? :O
Ma elmentem fürdeni,de kint hagytam a váltóruhám, ezért tangában és melltartóban jöttem ki a furdőszobából,erre anyám azt mondja,hogy mit csinálok? Azonnal öltözzek fel,mert ott van a 12éves öcsém...hát de nem csupaszon voltam amúgy,vagy ez ennyire gáz,ha bugyiban és melltartóban megyek el a szobámig?Nálatok hogy szokott menni az ilyen jellegű dolog?
14/L
Dehogy gáz.
Nincs ebben semmi.
Nálunk nem ciki, ha véletlenül meglátjuk így egymást.
Nálam alap lett volna, hogy magamra tekerem a törülközőt, bocs.
Vannak családok, ahol nem gáz az ilyesmi, de ha nálatok nem szokás, és nyilván máskor te sem flangálsz meztelenül, akkor lehetne benned ennyi szemérem...
Mondjuk én sem értem, anyud miért akadt ki. Ha a kamaszodó öcsédet félti, hogy húú, meglátott, akkor sem érzem ezt akkora katasztrófának. Volt rajtad melltartó és bugyi is. Gondolom, utána felöltöztél.
Ez a téma már annyiszor volt itt, hogy te majdhogynem nyakig fel voltál öltözve ahhoz viszonyítva, hogy sokan egymás előtt (anya, apa, lánygyerek, fiúgyerek) a lakásban meztelenül üldögélnek is akár.
Anyudnak nem tudom mi a baja, mert ezzel semmi gond nem volt. Esetleg az, hogy a nővére vagy? A 12 éves öcséd akár egy strandon, welness-helyeken sokkal durvább dolgokat is lát. Vagy az neki nem gond, csak te? Ha csak ennyi történt és nem rendszeresen, számomra rejtély, mi a baja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!