Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális ha a párom családja...

Normális ha a párom családja mai napig a párom exével foglalkozik?

Figyelt kérdés
A párom kb teljes családja mai napig tartja a kapcsolatot az exével (akivel kb 6 éve mentek szét 1 év párkapcsolat után, mivel megcsalta a páromat). Nekem ezzel feltétlen nem is lenne bajom, inkább azzal volt itt a baj hogy nekem is hallanom kellett a nevét nem 1 családi bulin, illetve a páromnak is hajtották nem egyszer hogy jajj ő de jó volt hozzá (miközbe itt már rég velem volt együtt). Egy családi bulin közel 1 éve kiosztottam 1-2 arcot hogy ideje lenne a jelenben élni és nem a rib! execskével foglalkozni holott mi már házasok is vagyunk és gyerekünk van. Nos én azóta nem találkoztam senkivel és le vagyok tiltva mindenkinek (ennek egy éve kb). A gyerek miatt én hajlandó lettem volna megbocsájtani mindenkinek és tiszta lappal kezdeni, viszont ezeknek eszük ágában sincs és azóta annál inkább az ex van nyalva falva. Mi a véleményetek erről?
tegnap 19:09
 1/10 anonim ***** válasza:
91%
Nem
tegnap 19:24
 2/10 anonim ***** válasza:
61%
Szerinted?😱
tegnap 19:28
 3/10 anonim ***** válasza:
90%
A párod családja aztán kicsit se érdekeljen. Nyalják ki neki! A lényeg az, hogy a párod téged szeret,neked kedveskedik. Ha ez így van, akkor csak az a kérdés, hogy a párod kiáll melletted? Remélem nem az a helyzet, hogy anyuci szépet és jót mond az exről, a kedvesed meg bólogat rá. A lényeg a párod reakciója. A többiek meg myaljanak sót..
tegnap 20:17
 4/10 anonim ***** válasza:
85%

Nem normális

Igazad volt hogy kiálltál magadért, ha a párod már erre képtelen volt

tegnap 20:42
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nárci család ki akarnak csinálni
tegnap 21:05
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

A sógornőm ilyen utálatos

Férjemmel 15 éve vagyunk együtt, 17 éve nincs a "kedves" exel, de még mindig téma sogornomnek.

Valamelyik nap is előhúzott egy fénykép albumot, hogy nézzük meg.

Benne még ott virít a férjem és a csaj, osszeolelkezve.

Férjem mondja minek ez neked, dobd ki.

Sógornőm, hogy azt hittem neked kell, azért tartottam meg.

Férjem kiszedte az albumból, és darabokra tépte a sógornőm előtt

tegnap 21:27
 7/10 anonim ***** válasza:

"azóta annál inkább az ex van nyalva falva"

Honnan tudod, ha már egy éve nem találkoztál senkivel?

tegnap 22:50
 8/10 anonim ***** válasza:
60%
Én szépen a család pofájába tolnám, hogy Terikével ellentétben én nem keverem össze a túrókúrát a kúrótúrával idegen pasasokkal. Én szeretem a balhét. Ha meg annyira zavar, nem kell odajárni, nem kell érdeklődni a témáról, a gyereket meg nem engedném a közelükbe sem, ki tudja mivel tömnék a fejét. Ha látni akarják, szülői felügyelet mellett nálatok lehetséges.
ma 01:14
 9/10 anonim ***** válasza:
Az en ferjem csaladja is emlegeti az exet, sot joban is vannak, a kozos gyerekuk miatt. Mas kerdes, hogy a ferjem nem megy jopofizni az exe csaladjahoz, nem hivjak meg semmilyen esemenyre, o nem csinal ugy, mintha meg mindig a csalad tagja lenne..ellentetben az exfeleseggel. En mar elengedtem, meg is tartom toluk a tavolsagot. Nem akarok joban lenni olyan emberekkel (hiaba a ferjem csaladja) akiket jobban erdekel mi van az exfeleseggel, es jobban torodnek vele mar 5 eve, plusz most hogy terhes, mint velem a terhessegem alatt, noha az en gyerekem az o rokonuk, az ex masodik gyereke meg nem lesz az..en nem akarok versenyezni, nekem eleg, hogy a ferjem engem szeret.
ma 06:52
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem normális.

Oké jóban maradtak...de a többi.

Párod mit reagált? Neki kellett volna leálítani!

ma 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!