Elengednétek a lányotokat ebben a helyzetben?
17-nek: Úgy látom, Te a két végletet említed. Csak hogy a
A.) "Mozdulatlan bezártság és várom a daliát, fehér lovon (vagy Caddilac-en) érkezzen" és a
B) "Csak egyszer élünk! Hajrá mindent bele, semmi nem számít"
között milliárdnyi átmenet létezik. Igazad van, elképzelhetők "normális sportolók"... Minden elképzelhető. De ennek ellenkezője is. Az is, hogy a 100 normális között akad egy "kevésbé" normális is. Aki szintén ott lesz. (Mindig vannak kivételek.)
De látod, azzal, hogy a kérdező később(!) felvázolta a körülmények további részletét is (információ), mindjárt másképp fogják a Válaszolók értékelni (én is), mert olyan plusz (+)tudáshoz jutottunk, ami igenis lényeges az a bizonyos bál értékelése szempontjából. Amiből arra szeretnék utalni: nem mindegy, hogy mennyi részlete ismert egy lehetséges esemény (bál) körülményeinek, ha értékelni akarjuk. Ez vonatkozik a lány szüleire is. Nem mindegy, hogy csak azt mondja: - Anya, Apa! elmennék egy bálba! - vagy rögtön azt is hozzá teszi: - .. de ott lesznek a ... szülei, a 'valaki' gyermekei is... stb. (tehát további információval szolgál). Amely ez esetben a szülői 'félelmeket' oldja, enyhíti. Szóval, csak arra hívtam volna fel a figyelmet, az információk begyűjtése, de főleg a továbbadása mennyire fontos lehet BÁRMINEK a megítélése szempontjából.
Egyébként, amikor azt írtam, hogy "bármi történik, egyedül leszel..." nem feltétlenül kell rosszra gondolni, mert lehet az a 'történés' JÓ is. De, akkor is az Ő felelőssége. Már ami őrajta múlik.
" Szüleim látásból ismerik, de eddig nekik nem szimpi,"
És mi alapján nem szimpi nekik látásból?
Külső alapján nem szép dolog ítélni, bár néha 1-2 kívülálló jobban látja a helyzetet, mint akinek a szemét kezdi ellepni a rózsaszín köd.
Hat szerintem menj el nyugodtan. De beszelj errol a szuleiddel hogy kb mikor josz haza stb, es ha lehet tartsd magad ahhoz hogy jobban bizzanak benned a kesobbiekben.
Jo szorakozast
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!