Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elengednétek a lányotokat...

Elengednétek a lányotokat ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok. Szüleimmel élek, mert még gimis vagyok, van némi zsebpénzem nyári melóbólm de tőlük függök. Lesz egy bál/összejövetel 2hét múlva egy tőlünk kb 50km-re lévő nagyvárosban. Egy srác aki 23 éves meghívott, hogy mindenképp legyek ott, ha kell akár elvisz meg haza is hozna. Aludni is ott tudnénk náluk, de nem akarok. Szüleim nem ismerik nagyon, szinte csak látásból, de nekem tetszik, bejön. Szívesen elmennék ebbe a bálba. Igen, nagykorú vagyok már azt csinálhatok amit akarok, de tőlük függök, ők tartanak még el.

2017. nov. 25. 14:42
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
56%

Én elengednélek, ha te elég jól ismered a srácot és nem valami friss ismeretség.

De a saját szüleiddel kell ezt megbeszélned.

2017. nov. 25. 16:24
 12/29 A kérdező kommentje:
Nem ketten lennénk csak. Ilyen sportbál és a csapata hívott meg engem és egy barátnőmet. Segítünk nekik a jegyzőkönyveknél és ott haverkodtunk össze a csapattal. Az idén érkezett, jól el szoktunk beszélgetni szünetekben, a csapattal és a sráccal is. Az edző hívott meg minket, hogy menjünk, mondtuk hogy nehézkesen oldhatnánk meg, és akkor mondta a srác, hogy mivel akkor is lesz meccs akkor el tudna vinni a meccs után, és haza is hozna. Az ott alvást nem is ő, hanem a húga vetette fel (húgával és annak barátjával lakik), hogy nyugodtan ott tudnék aludni náluk. Az ismeretség még friss 2-3 hónapos, ezért is mondtam nemet az ott alvásra, de szívesen báloznék velük, illetve vele. Szüleim látásból ismerik, de eddig nekik nem szimpi, meg eleve engem rövidebbre fognak mint a bátyámat. Lehet a barátnőm nem jön és azért nem engednének, mert egyedül mennék. Amúgy a csapatot jó 3 éve ismerem. Mivel a kiírás óta nem látogattam a kérdésem, valaki le tudná mit írt a legelső válaszoló, hogy többen is "támadjátok"?
2017. nov. 25. 20:37
 13/29 anonim ***** válasza:
79%
Szerinte egy 18 éves lánynak nincs szüksége a szülői beleegyezésre. Ő rácsapna az asztalra és azt mondaná, megyek mert a kedvem így tartja. De ahogy én sejtem, te nem ilyen vagy. Együtt élsz valakikkel(most éppen szülők), nyugodtan szeretnél szórakozni, nem balhé után elmenni. Ezeket a hozzászólásokat én megmutatnám nekik. De ha elég rugalmasak és ők is elkönyvelik hogy nagykorú vagy, nem kéne egy ilyen buliból ekkora ügyet csinálni. Aki rossz, az úgy is megtalálja a módját hogy lehet rosszalkodni. Örökké nem ülhetnek a szoknyád szélén. 62ffi
2017. nov. 25. 21:36
 14/29 anonim ***** válasza:
21%

"Nem ketten lennénk csak. Ilyen sportbál és a csapata hívott meg engem és egy barátnőmet."

Így mindjárt más.

Tehát rád és a barátnődre fejenként, mindössze 10-15 leittasodott kan fog csak jutni.

Szuper.

2017. nov. 25. 22:13
 15/29 anonim ***** válasza:
20%

" Lehet a barátnőm nem jön "

Ő időközben megvilágosodott.

Viszont neked akkor még több pasas jut.

2017. nov. 25. 22:14
 16/29 Yoda m. ***** válasza:
44%

Csak óvatosan az ijesztgetéssel... "Viszont Terád akkor még több pasas jut". Feltéve, ha te leszel a csapattársak, résztvevők között az egyetlen nő! Háááát át kellene gondolni... Az én bálozós időmben (~40 éve) még nem igazán volt mitől tartaniuk a lányoknak. Mert mindig voltak a helyszínen józan "felvigyázók". Az még tényleg BÁL volt, semmiképp nem valami orgia. Ezzel kéne tisztában lenned, hogy ti. milyen bál is lesz az?!

- Anya! Mond csak, miért néznek engem a bulikon mindig 'urvának?- kérdezte a lány értetlenül.

- Oh...tudod kislányom, mert olyan 'urvásan öltözöl! -

Szóval tudnod kell mire vállalkozol, ha elmégy és milyen hozadéka lehet a sok hapsi között. Ha gyakorlott bálozó vagy, akkor már van némi tapasztalatod. De, ha ez az első (50km-re), akkor számítanod kell arra, hogy bármi is történik, egyedül leszel önmagaddal, s neked kell megoldanod. Tiéd MINDEN FELELŐSSÉG, hiszen már nagykorú vagy.

2017. nov. 25. 22:35
 17/29 anonim ***** válasza:
96%
Most akkor mi van? A mai világban egy normális ember ki se mozdulhat otthonról? Csa idióták és hülyék vannak mindenhol? Az elképzelhetetlen, hogy esetleg normális sportolók normálisa akarnak megünnepelni valamit? Vagy csak jól akarják érezni magukat, esetleg anélkül hogy leittasodnának? Vagy egy mai lány csak ül, és azt várja mikor csenget be valaki hogy "hozzám jössz feleségül?" Hová jutottunk?
2017. nov. 25. 22:52
 18/29 A kérdező kommentje:
Nem kanbuli lesz. Sok jatekosnak ott lesz a neje/baratnoje sot meg a gyerekei is. 1-2 lannyal szoktam beszelgetni meccseken, tehat lenne rajtam kivul mas lany/no, de egy kicsit megis "egyedul" leszek. Meg sosem mentem el mashova balba, mindig csak itthoni balba jartam, ezert is felek egy kicsit az "idegen helytol". Es fiukkal nottem fel szinte (batyammal es haverjaival) es eddig egyikuk ala sem fekudtem be egy bulin se.
2017. nov. 25. 23:07
 19/29 Yoda m. ***** válasza:
95%
Nos, látod... ha több (lényeges) információt adsz át a lehetséges körülményekről (mint ahogyan tetted), mindjárt más lesz a válasz is. Még az enyém is. Ezek szerint puritán, talán kissé családias is lesz a bál. Hát akkor csak egyet tudok javasolni: Kérjed szüleid 'áldását' a bálhoz... ígérd meg Nekik, hogy részedről minden rendben lesz, s tegyél róla, hogy úgy is legyen.
2017. nov. 25. 23:26
 20/29 anonim ***** válasza:
46%
én elengedném a gyerekemet, de nyugodtabb lennék, ha én furikáznám őket, nem egy ittas félkamasz.
2017. nov. 26. 00:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!