Elengednétek a lányotokat ebben a helyzetben?
Én elengednélek, ha te elég jól ismered a srácot és nem valami friss ismeretség.
De a saját szüleiddel kell ezt megbeszélned.
"Nem ketten lennénk csak. Ilyen sportbál és a csapata hívott meg engem és egy barátnőmet."
Így mindjárt más.
Tehát rád és a barátnődre fejenként, mindössze 10-15 leittasodott kan fog csak jutni.
Szuper.
" Lehet a barátnőm nem jön "
Ő időközben megvilágosodott.
Viszont neked akkor még több pasas jut.
Csak óvatosan az ijesztgetéssel... "Viszont Terád akkor még több pasas jut". Feltéve, ha te leszel a csapattársak, résztvevők között az egyetlen nő! Háááát át kellene gondolni... Az én bálozós időmben (~40 éve) még nem igazán volt mitől tartaniuk a lányoknak. Mert mindig voltak a helyszínen józan "felvigyázók". Az még tényleg BÁL volt, semmiképp nem valami orgia. Ezzel kéne tisztában lenned, hogy ti. milyen bál is lesz az?!
- Anya! Mond csak, miért néznek engem a bulikon mindig 'urvának?- kérdezte a lány értetlenül.
- Oh...tudod kislányom, mert olyan 'urvásan öltözöl! -
Szóval tudnod kell mire vállalkozol, ha elmégy és milyen hozadéka lehet a sok hapsi között. Ha gyakorlott bálozó vagy, akkor már van némi tapasztalatod. De, ha ez az első (50km-re), akkor számítanod kell arra, hogy bármi is történik, egyedül leszel önmagaddal, s neked kell megoldanod. Tiéd MINDEN FELELŐSSÉG, hiszen már nagykorú vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!