Azt hiszi a volt barátom, hogy hazudtam neki a terhességem, pedig nem! Viszont nem tudom bebizonyítani az igazamat. Hogyan tudnám őt visszaszerezni?
Azt hiszi, hogy hazudtam a terhességet, pedig voltam orvosnál és hoztam papírt, ő meg se nézte, mert azt hitte, hogy hazudok (előtte szakított velem, mielőtt kiderült volna, hogy baba van). Na most! Azóta sajnos elvetéltem!!! Nagyon szenvedek. Orvoshoz csak az anyjával együtt akart volna eljönni (aki mindig bántott engem), de vele én nem akartam! Azt mondtam neki, hogy vagy mi ketten megyünk vagy sehogy! És nem mentünk végül sehogy...:(
Most meg hogy elvetéltem, már csak röhög rajtam, mert azt hiszi, hogy hazudtam! Nagyon szeretem és vissza akarom kapni őt, de nem tudom mit tehetnék...
21/L
Nekem volt bizonyítékom, csak nem volt rá kíváncsi...
De úgy tűnik meg kell győznöm magam róla, hogy bármennyire is kötődöm hozzá, el kell felejtenem!
azt mondja,hogy te voltál élete nagy szerelme, csak túl rámős???
én már óvatosan fogalmazok életem nagy szerelme szempontjából, de a mostani kapcsolatom az bizony egy nagy szerelem. Nincs az a mennyiség, ami sok lenne belőle és a ragaszkodásából.
Nincs az a szituáció,hogy azzal vádolna,hogy hazudok.
Nincs az a szituáció,hogy kiröhögne bármiért is.
gondold át miért jó neked,hogy olyasvalakihez ragaszkodsz,aki csak megaláz.
Először szerintem annak szentelj energiát, hogy magadat rendbeteszed önbizalom ügyileg és biztos vagyok benne, hogy ilyen kérdéseket fel sem teszel többé.
Hanem egyszerűen elhajtod a fenébe.
Ez a férfi nem tisztel, nem szeret, nem törődik veled.
Sok erőt kívánok.
Köszönöm, hogy ennyi biztató szót írtatok! :))
Megpróbálom túltenni magam rajta valahogy...
Ez egy kis falu és folyton egymásba botlunk, nem lesz könnyű a felejtés, de muszáj valamerre lendülnie a sorsomnak, mert már nagyon rég fenn áll ez a megoldhatatlan helyzet: "se veled, se nélküled". Remélem, hogy ettől már csak jobb jöhet! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!