Hogyan tudnám bebizonyítani, hogy érettebb vagyok az én korosztályomhoz képest? 14/L
HA érettebb vagy a korosztályodnál akkor elvileg tudod a választ
4 év múlva nem lesz sok a 4 év korkülönbség, de most még az
Ezen az oldalon mindenki értettebb a koránál.Tök jó:)
A valóságba mégis az ellentétje mutatkozik folyton..Énis átéltem már egykét olyan dolgot, amit sokan egész életükbe nem fognak, mégse beszélek mindig arról, hogy érettebb vagyok.Ezt vagy látják rajtad, vagy nem
16L
Mert miben vagy érettebb?Igazuk van az előttem szólóknak, ha valóban az lennél, nem tennél fel ilyen kérdést!!
14 évesen már mostam-főztem-takarítottam(nap mint nap)
16 évesen kezdtem dolgozni, suli mellet.
18 évesen gyereket szültem.
Szüleim elváltak, sokkal fontosabbnak tartottam a munkát, a család alapítást mint a bulizást.Bulizni ritkán, leginkább alkalom (szülinap, szilveszter, ballagás) miatt jártam.
Az osztály társaimnak, ezzel egy időben az volt a legnagyobb problémájuk hogy anya nem enged bulizni, és ha nem volt tiszta pohár nem ittak mert azt se tudták hogy kell elmosogatni.
Még sem érzem azt hogy érettebb vagyok a korom nál. legfeljebb más életfelfogású.
Az meg hogy sok-e a 4 év,neked kell érezned!!A párom 16 évvel idősebb nálam, nem érzem úgy hogy nekem sok lenne.Van akinek viszont a 2 év is sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!