Hogyan tudnám bebizonyítani, hogy érettebb vagyok az én korosztályomhoz képest? 14/L
Nem érted? Az érettségnek az egyik csalhatatlan jele, hogy a visekedéseden látszik, anélkül, hogy bizonygatnád! Ha ilyen kétségbeesetten be akarod bizonyítani mindenkinek, hogy Te milyen rettentően érett vagy, viszont ezt rajtad kívül senki sem tudja, az gyerekes egy kicsit. Tudod, a gyerekek szokása, hogy folyton azt magyarázzák, hogy ők milyen nagyon már. :)
Elhiszem, hogy sokmindenen átmentél, de ha valóban olyan felnőttes vagy, akkor viselkedj úgy, ne arctalan fórumokon bizonygasd.
"csak a bulizásokon, pletykákon és a szórakozáson jár az eszem"
Hát persze, hogy nem ezeken jár az eszed, mert még nem kell, hogy ezen járjon.Majd 16-17 évesen.Amúgy attól még valaki nem gyerekes, hogy kamaszkorában bulizik, hanem teljesen normális.
24/L
ne akard bizonygatni...énis akartam..kiszemelt srác 6 évvel idősebb..nah amikor bandázni voltam meg ő is a barátaival..a srác előtt cigi/pia a kezembe...csak én már érett vagyok,és megtehetem címszóval..3 hónap alatt rájöttem,h nincs értelme,szánalmas viselkedés volt...már nem magamat tartom érettebnek,pont forditva..de külső alapján senki nem mondaná meg,hogy még nem multam el 18:D
nem mert halálra sminkelem magam vagy ijenek,dehogyis...egyszerüen ijen vagyok
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!