Az baj ha magamra költöm a pénzem?
Figyelt kérdés
Diák vagyok néha dolgoztam kerestem egy kis pénzt, volt hogy szülőktől nagyszülőktől kaptam szülinapra karácsonyra stb. Az baj ha néha veszek magamnak valamit pár ezer forintért?2017. nov. 17. 18:36
11/16 anonim válasza:
Igen, a szüleid pénzét költöd, mert tőlük kaptad, de ha odaadták neked, akkor már ne vágják a fejedhez. Meg őszintén, diákként (még ha dolgozol is, ami szép dolog egyébként) kinek a pénzét költsed???
12/16 anonim válasza:
Ha egy konkrét dologra ad, akkor valós dolog a reklamáció, de amíg tessék itt egy ezres, használd egészséggel, addig nem értem miért kell beleszólni.
Ha meg megdolgoztál érte akkor meg végképp ne szóljak bele.
Ha rosszul csinálod később úgyis rájössz, hogy az úgy nem fog menni, de ez egy természetes része a folyamatnak, hogy "pár forint" nem a legoptimálisabb módon lesz elköltve.
Nem lehet hogy nem a pénzköltés tényével van a bajuk hanem azzal amit veszel (pl alkohol, chips, édességek, játék, étterem, drága ruha, stb)?
13/16 anonim válasza:
A saját keresetedet arra költöd, amire akarod. Ráadásul van lehetőséged beletanulni abba, hogyan bánj okosan a pénzzel.
14/16 anonim válasza:
Attol fugg...
Ha cigire, piara koltesz az baj.
Ha veszel ruhat mert nincs az nem baj.
16/16 TappancsMancs válasza:
Azt kifogásolták, hogy a szüleid pénzét költöd? Kik álltak elő ezzel? Amíg tanulunk mindannyian a szüleink pénzét költjük mert tőlük szoktunk kapni költőpénzt. Ez olyan társadalmi alap. Ha még dolgozol is mellette azt is arra költöd amire te szeretnéd - komolyan nem tudom mire is gondoltak akik méltatlankodtak egy normális dolgon. Biztos ők is kapnak a szüleiktől valamennyit. Na jó mondjuk ez se biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!