Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan vegyem fel vele a...

Hogyan vegyem fel vele a versenyt ha nincs sok pénzem magamra?

Figyelt kérdés
az egyik osztálytársam folyamatos harcban áll velem, mert ugye ő gazdag de nem szép és megakarja mutatni h pénzzel mindent elér, kapott is egy nagyon drága hajvasalót, de ugye nekem csak havi 5ezer ft jut ami a zsebpénz ebből kell vennem ami kifutja de beakarom bizinyítani h a természetes szépség győz.sminket csak tust használok és szép elefántcsontszínű bőröm van.Olvastam h valaki házilag csinál ajakápolót ez is jó ötlet.Hogyan oszthatnám be azt a havi 5 ezret?
2009. febr. 22. 17:23
 1/5 anonim ***** válasza:
96%

5000 Ft nagyon sok , abbol már havonta jut egy 200 ft-os ajakfényre. nem aza lényeg hogy mennyid van hanem hogyan viselkedsz. nem kell gazdagnak lenned csak megfelelöen viselkedned. és az hogy felveszed a versenyt már elég gáz.

sok fiatal még havi 5000-t sem kap.

2009. febr. 22. 17:30
 2/5 anonim ***** válasza:
94%

havi 5ezer? Tényleg nem kevés...

természetes ajakápoló: minden este kenj fel mézet az ajkaidra.

A már meglévő ruhadarabjaid kombináld merészebben. De amúgyis: miért kell felvenned vele a versenyt? magad miatt? Hisz leírtad hogy a természetes szépség az igazi szépség, ha te ezt belátod akkor ennyi. Mások véleménye ennyire izgat?:)

2009. febr. 22. 19:17
 3/5 A kérdező kommentje:
köszi:)
2009. febr. 23. 20:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Bár csak most találtam meg a kérdést....Én 16 vagyok és havi 2ezer forintot kapok zsebpénznek és szerintem ez bőven elég,hiszen a szüleim mindent megvesznek amire szükségem van,nekem csak az extra dolgokat kell finanszíroznom belőle.Sose foglalkozz azzal,kinek mennyivel több pénze vagy több mindene van mint neked mert nem ez a lényeg.Légy természetesen szép,én is csak szempillaspirált és egy kis ajakápolót használok,mert szerintem az ápoltság a fontos,nem az,ki mennyire van bevakolva.
2010. febr. 27. 20:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem nem vesznek meg semmit,sőt még zsebpénzt se kapok!!!! Szerintetek??? =( Bocsi,hogy offoltam,de ezt most ki kellett adnom magamból.
2010. márc. 16. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!