Parfümöt hova fújjam magamra?
úgy olvastam nyakra, meg ahol erek vannak, de esetleg tippek kinek hol vált be
21/F
Én algás tusfürdőt használok, ez az egy vált be az ekcémás, száraz bőrömre. Igazából alig lehet érezni az illatát, azt is csak a tusfürdős flakonból, töményen lehet érezni. A testápolómnak sincs illata, mert a bőröm miatt színezék és illatmentes testápolót használok. A dezodorom pedig fa rice dry, aminek nem igazán tartós az illata.
A parfümöt pedig a fülem alá, a nyak és az arc találkozásához (kicsit inkább a nyakhoz közelít), a dekoltázsomra és a csuklómra szoktam fújni. A nyakamnál jól tud párologni, illatozni, illetve ha valaki megölel, puszit ad érzi a parfüm illatát. A dekoltázsomra megszokásból fújok, a csuklóra pedig azért, mert ott vannak az erek - amit te is írtál ugye - meg ahogy mozog a kezem napközben érezni a parfümöt. Amúgy én a csuklómra úgy szoktam, hogy az egyikre fújok és összedörzsölöm a csuklómat.
Szerintem ha a füled mellé, a nyakadra és a csuklódra fújsz parfümöt, te sem lőhetsz mellé:)
16/L
Valamiféle beazonosítatlan illatú tusfürdőm van, aminek az illatát csak közvetlen fürdés után érezni.
Testápolót nem használok minden nap és ha használok is, akkor este, még bőven alvás előtt, így reggelre már nem érezni az illatát.
Deom nekem is Fa van, az enyémnek sem tartós az illata, így nem zavar be a parfümnél.
Mint mondtam parfümöt nyakamra fújok kétoldalt, dekoltázsra és egyik csuklómról átdörzsölöm a másikra.
Fújj a nyakadra és a mellkasodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!