Vettem a rossmannban 2000 ft-ért olyan victoria bechkames parfümöt magamra fújtam és olyan mintha olaj lenne. Ez baj? Miért ilyen?
Figyelt kérdés
2009. jún. 15. 01:27
1/4 anonim válasza:
Vannak olyan parfümök, amiknek más a koncentrációja és olajosabbak. Ezeknek általában jobb, tartósabb, erősebb az illata.
Ezt a parmüföt még nem próbáltam, ezért nem tudom ilyennek kell-e lennie, nézd meg s szav. idejét, nem-e járt le.
Lehet azért volt ilyen olcsó, mert már régebbi. Vagy ilyen olcsók a vb parfümök? Na mindegy.
Ha a szavatossági ideje rendben van és nem is viszketsz tőle meg semmi és az illatát sem érzed furcsának akkor nincs probléma. Max. ha neked ez az olajos dolog nem jön be, akkor máskor nem veszel ilyet. Más is fogott már mellé parfümmel :)
De az üzletben nem volt lehetőséged kipróbálni?
2/4 A kérdező kommentje:
A 15 ml-ből fújtak rám (az sima volt) ,én a 75 ml-et vettem meg:S kicsit furcsa h olajos nem is érzem annyira az illatát amikor magamra fújom,de mondjuk magával az illattal nincs baj,ilyennek kell lennie.
2009. jún. 15. 09:39
3/4 A kérdező kommentje:
válaszod pedig köszönöm!!:)
2009. jún. 15. 09:39
4/4 anonim válasza:
Valószínűleg jól át*asztak. Így jártál. Legközelebb másfajtát vegyél. Beckhamék amúgy is teljesen unszimpatikus, irritáló emberek. Nekem soha nem jutna eszembe a parfümjüket megvenni, pont úgy, ahogy pl. Madonnáét sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!