Fiúk ti nem sajnáltok kidobni havi 2000 ezret fodrászra?
Figyelt kérdés
Sőt van aki egy hónap alatt többször is elmegy. Ti mennyit költötök egy vágás során?2011. okt. 30. 18:30
1/4 anonim válasza:
én fiú vagyok és nekem extreme hajaim szoktak lenni én havonta 3-4szer megyek és kb 10ezreket adok ki de amikor a keresztanyám csinálja az természetesen ingyenes mert ő is fodrász :D
2/4 anonim válasza:
Nekem a barátom fodrász így jó sorsom van. Havi 4x-5x járok hozzá. Viszont mielőtt még nem volt az, akkor 4 havonta jártam és pont 2000Ft-ot kért el tőlem a fodrász (derékig ér a hajam). De ha tehetősebb lettem volna, akkor 3-4 hetente mentem volna fodrászhoz.
3/4 anonim válasza:
én havonta járok és 500ft a fodrász és elég jó is:)
4/4 anonim válasza:
nem sajnálok! volt hogy 750-ért vágták a hajam de azt nem lehet összehasonlítani a mostanival! 2000-ért vágja, de legalább jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!