Létezik, hogy első használat után már hat a Ricinus olaj?
Ma tettem fel először a hajvégeimre és a hajtöveimre,tojássárgával kevertem,és puhább lett.
A hajnövesztő hatása mennyi idő után jön ki?
Nem akarlak elkeseríteni, de a ricinus nem csodaszer. Bármelyik olajtól puha lenne a hajad.
Növesztő hatása meg vagy lesz, vagy nem. A többségnek egyáltalán nem nőtt gyorsabban tőle a haja, ahogy nekem sem. A hajhulláson kívül nem volt más hatása.
A linkelt cikkben volt: "Ricinusolajat a hajra - bucsú a hajproblémáktól". (Ja, bucsú, látszik milyen intelligens.) Persze, ha kihullik a hajad tőle, búcsút inthetsz a hajproblémáknak. XD XD XD
Egyébként én több mint 3 hónapig használtam heti 1x-2x, és ezalatt 3 cm-t nőtt a hajam, mint általában, szóval semmi hatás. De hashajtónak biztos jó. :D
Nekem viszont hasznalt. Volt egy kis terulet, ahol ritkabb volt a hajam, es mar van egy csomo kis babahaj ott. :)
Probald ki, nem veszithetsz.
En szemoldokre hasznalnam
Ha minden este bekenem vele, mikor tapasztalhato valami hatas?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!