Szeretnek Caramel koncertre menni de a szuleim azt mondjak nagyon draga, minek?
Figyelt kérdés
sosem jarok szorakozni, tenyleg soha
utoljara moziban tavaly voltam
semmi szinhaz, semmi sport ami penzbe kerulne...
ugy sajnalom
mivel gyozhetnem meg oket hogy ez legyen a karacsonyi ajandekom
15/L
2017. nov. 15. 09:47
11/17 anonim válasza:
Igaza van szüleidnek. Drága a jegy, főleg Karácsonykor és főleg ilyen pocsék zenészre. Nekem néke fizetniük, hogy elmenjek Caramel koncertre, nemhogy én fizessek érte.
12/17 anonim válasza:
Semivel ha nincs pénze szüleidnek mert te egyedül nem mehetsz el,kisérniük kéne az már rögtön 2 jegy .helyböl 40 ezret nem tudnak kifizetni gondolom.
13/17 anonim válasza:
Vagy esetleg mond azt az opciot, hogy ha elmehetsz akkor azt betudod karacsonyi, nevnapi, szulinapi ajandeknak is. Mi igy csinaltuk, ha nagyobb dolgot kaptam, akkor 1-2 evig utana semmit.
14/17 anonim válasza:
13-as, ha adott hónapban nem tudnak enni emiatt, akkor nem opció.
Ellesleg én 15 évesen elmentem dolgozni (kocsimosás, ablakpucolás, állatgondozás, kutyasétáltatás), ha 20-30 ezer ft-os koncertre készültem, hogy legalább a felét tudjam állni.
15/17 anonim válasza:
Az anyagi oldalát elég jól kitárgyalták az előttem szólók.
Ám a tehénnek is két oldala van.
Milyen messzire kéne menned/utaznod, ki kisérne oda-vissza (ha spórolásképpen nem is menne be, hanem kinn várna)?
16/17 anonim válasza:
Nem tudom, ti mit néztetek, de nekem a dec. 22-i koncertre 5-12 ezres tartományban mutatja a jegyeket. Ha nem éltek mélyszegénységben akkor azért az az 5 ezer nem vészes, főleg Karácsonyra.
17/17 anonim válasza:
Hát Caramel koncertre tényleg minek menni? Az csak kidobott pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!