Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lépjek túl azon, hogy...

Hogyan lépjek túl azon, hogy a férjem elhagyott?

Figyelt kérdés
Tudom idővel jobb lesz és máshogy látom. De most nagyon nehéz. A 2 éves kislányomnak is hiányzik. Keresi, viszi de nyilván már nem olyan mint amikor velünk élt. Nekem folyton azon kattog az agyam, hogy a kis barátnőjével van. Fordul ez a dolog? Eljön az amikor nekem jó es neki rossz nélkülem is? Nem rosszat kívánok, mert nem, csak azt, hogy picit érezze amit én.

2017. nov. 4. 20:28
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
jaja engem is érdekel
2023. szept. 15. 23:36
 22/23 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Azóta minden rendben van,szépen élünk családként :). Mindent megbeszéltünk akkor,hogy mi miért történt,miért jutottunk oda ahová. Magunk mögött tudtuk hagyni,tovább tudtam ezen én is lépni. Boldogok vagyunk,szépen neveljük a kislányunkat. :) viták vannak ami egy házasságban mindig,de nem olyan problémák ami nem megoldható.
2023. szept. 16. 05:54
 23/23 anonim ***** válasza:

Ennek orulok.En irtam ket kommentet is,utoljara,h adj eselyt ha ugy gondolod...

Van ra tobb pelda, h a 3. utan is van ujrakezdes, csak ezt nem nagyon reklamozza senki.

2023. szept. 16. 07:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!