Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lépjek túl azon, hogy...

Hogyan lépjek túl azon, hogy a férjem elhagyott?

Figyelt kérdés
Tudom idővel jobb lesz és máshogy látom. De most nagyon nehéz. A 2 éves kislányomnak is hiányzik. Keresi, viszi de nyilván már nem olyan mint amikor velünk élt. Nekem folyton azon kattog az agyam, hogy a kis barátnőjével van. Fordul ez a dolog? Eljön az amikor nekem jó es neki rossz nélkülem is? Nem rosszat kívánok, mert nem, csak azt, hogy picit érezze amit én.

2017. nov. 4. 20:28
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
87%

Addig nem fogod tudni lezárni, amíg azt várod, hogy megbánja. Ezt el kell engedni teljesen, le kell zárni tudatosan.

Fogadd el, hogy vége, és találd meg az egyensúlyt és az elégedettséget egyedülálló nőként. Nézz előre.

De arra ne várj, hogy egyszer ott lesz az ajtódban összetörve, és tesz egy nagy vallomást, hogy hogy elszúrta. Ha ez sose következik be, akkor sose tudod lezárni és tovább lépni. Egy idő után sértett leszel, aztán elkezdesz gyűlölködni. Akörül fog forogni az életed, hogy mit csinál épp a volt férjed és hogy tudsz neki keresztbe tenni, hogy kicsit rossz legyen.

2017. nov. 5. 06:35
 12/23 anonim ***** válasza:
72%

Jo tanacsokat irtatok elottem szolok.

Annyit azonban hozzatennenek.Konnyu azt tanacsolni,hogy ne foglalkozzon azzali van a ferjevel,es az uj nojevel.

Ez termeszetes,hogy erdekelerdekel.Engem csaltak mar meg,es bizony mikor megtudtam,ki a no,rakerestem,megneztem.Sok eve mar,es meg mindig megnezem,sajnos,de mar csak kivancsisagbol.

Lehet higy megbanja lehet hogy nem.Ha megis banja,valoszinu mar csak buszkesegbol se ismeri be.

Nem jo taktika,az se,ha latja megvisel,de az se ha ugy csinalsz,mintha nem is erdekelne.

Nehez dolog ez.Adj idot magadnak a feldolgozashoz,nekem sok ev kellett,pedig mi egyutt maradtunk,engem valasztott.Igaz,el se hagyott,en rugtam ki mikor megtudtam megcsalt.

Ertheto az aggodad,de vegul minden ugy lesz ahogy lennie kell,hidd el.

2017. nov. 5. 09:33
 13/23 anonim ***** válasza:

Én is átmentem ezen. Nem az idő segített, sőt volt, hogy csak romlott, nőtt a kattogás.

Megoldást a szemléletváltás hozta. Tudom, hogy ez így nehéz, hogy váltsak szemléletet, amikor ezt csak egyféle képp lehet. Meg a minden fejben dől el blabla. De azt kell mondjam, hogy igen. Nagyon működik. Nekem egy könyv segített, ami rávilágított az érzelmeimre és arra, hogyan kezeljem ezt. Két hét sem kellett, de a hosszan tartó (2.5 év) pokol mély bugyrából kijöttem. Ráadásul értelmetlenűl tekintek vissza, hogy mit kerestem ott :)

Pontosan tudom kb milyen szinten lehetsz. A bosszúvágy, harag, mások hibáztatása, legyőzöttség állapotában. Ami azt lehet mondani még érthető is egy ilyen csalódottság után. De nem mindegy mennyi ideig vagy ebben az állapotban. Amíg ezek dominálnak benned hiába mész el barátnőkkel csevegni, viszed magaddal ezt az állapotod. Új pasit sem nagy eséllyel szerzel, amíg ebben az állapotban vagy. Mondom átmentem rajta én is.

Nem tudom, hogy ki lehet-e írni a könyv címet, de elég sok ezzel foglalkozó iromány van.

2017. nov. 5. 13:40
 14/23 anonim ***** válasza:
Biztos màr nem tudtok kibékülni? Tudom gyerek nem tart össze.
2017. nov. 7. 15:13
 15/23 A kérdező kommentje:
Ő nem akar, én pedig nem erőltetem. Amikor elment sokáig kértem, mentem, nem akarta. Kiderult van egy harmadik. Hát hagytam. Pár hete kedves vagyok vele, nem keresem, ha keres válaszolok, gyereket viheti. Már eljutottunk oda, hogy szeretne maradni estére a gyerek miatt, de nem akarja erőltetni, ha én nem mondom es menjünk el néha hármasban valahová. Egyik nap ilyen, másik nap tartózkodó. A harmadik még ott van... Nem költöztek össze.
2017. nov. 10. 09:07
 16/23 anonim ***** válasza:

No, mi a helyzet? Figyelj: nem eszik olyan forrón a kását..jusson eszedbe....ott is elmúlik a nagy lááááv..

Hogy vagy most? :)

2018. jan. 23. 16:38
 17/23 anonim ***** válasza:
jaja engem is érdekel
2018. jan. 24. 16:46
 18/23 A kérdező kommentje:
Az a helyzet,hogy szakított a lánnyal és próbálna javítani velem... Megbánta nagyon elrontotta,kitörölnè azt az időszakot ha lehetne,de sajnos nem lehet. A lányt törölte,tiltotta mindenhonnan. Nem érdekli. Csak én és a kislánya. Hianyzunk neki,ha esélyt adok bizonyít és jobb lesz minden mint valaha.. hát itt tartunk most.
2018. febr. 8. 08:10
 19/23 anonim ***** válasza:
Akkor adj egy esélyt, ha te is úgy gondolod.Lehet, hogy jobb lesz mint valaha...ha pedig ismét csalódsz benne, akkor is, te megpróbáltad, eljátszotta, lapát.
2018. febr. 8. 09:22
 20/23 anonim válasza:

Szia!

Azóta mi történt veletek?

2023. szept. 15. 21:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!