Mit tehetnék abban az estben, ha a külön élő 13-éves gyermekem anyukája, eladta az általam vásárolt játék konzolt minden tartozékával játékokkal amit közel 100 ezer volt? Van e valami esélyem rá hogy vissza követeljem valahogy, papírjai nálam vannak?
ez hihetetlen! Nagyon sajnálom.
Szerintem nem tehetsz semmit. Hogyan tudod bebizonyítani, hogy tényleg a gyerknek adtad, vagy hogy ő tényleg eladta?
Szerintem nagyon macerás lenne.
Meghát őszintén, sz.arnának rád. Apumtól 250 000 gépet loptak el, meglett a tettes. Szegény nem tudja megfizetni a kárt, és el is van inézve. Szemeteknek áll a világ!
Soha nem értettem, válás után hogy utálhatja valik a másikat annyira, hogy a gyereknek is képes "ártani", csakhogy a volt párjának keresztbe tegyen.
Ha nálad is szokott lenni a gyerek, inkább nálad legyenek az értékesebb dolgok, majd ott játszik vele.
Szerencsétlen kissrác :( - márcsak miatta se csinálj nagy balhét ! - és mondjuk nem tudjuk, hogy miért adta el az Anyuka - gonoszságból, vagy mert pl. nem tudta a számlákat fizetni? - persze akkor sem ez a megoldás, csak más megítélés alá esik...
Tényleg annyit tehetsz, hogy nálad tartod az érétkesebb dolgokat - bár az meg olyan mintha nem az övé lene...passz!
Én is elvált szülők gyereke vagyok, de ilyen sosem fordúlt elő!
27/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!