Szülőkkel együtt lakni?
Száz százalék,hogy inkább nyomorognék egy albérletben minthogy az anyósommal,vagy akár a saját szüleimmel (pedig nincs gond a kapcsulatunkkal) együtt éljek. Az enyémek is tervezgettek iylesmiket,hogy majd a tetőrbe felköltözök,de mondtam hogy felejtsék el..
Minimum 5 utca távolság és garantált a jó kapcsolat velük.
Biztos vannak előnyei,meg van akinek bejön,de nekem nem menne soha.
Ja és többek közt azért is irom ezt mert én egész életemben a szüleimmel+az apai nagyszüleimmel éltem egy háztartásban. Én nem kérek többet belőle.
Külön generáció,külön ház,külön élet.
Szia! A párodnak valószínűleg van egy rossz berögződése az anyósokkal kapcsolatban. Tapasztalatból mondom, hogy nagyon jó a gyerekeknek nagyszülőkkel lakni és a fiatal párnak is jó ott lakni, otthonosabb és ha anyukád tényleg rendes, nem hárpia mindenbe beleszóló anyós, akkor tényleg a világ egyik legjobb dolga :) Én megtapasztaltam és nem cserélném el senkivel a gyerekkoromat, fantasztikus volt :) Volt olyan, hogy dédimamám is itt lakott, akkor még jobb volt (emeletes kertes ház, szóval mi sem kuporogtunk, ne érts félre). :) Beszélj a pároddal, ha van olyan ismerősöd, aki hozzám hasonló akkor ültesd le azzal beszélgetni, akkor majd ő meggyőzi, hogy mennyivel jobb úgy élni, ha együtt van a család.
Másik mamám mindig azt tervezte, hogy ha megnyeri a lottó 5-öst akkora kastélyt építtet, hogy mindenki együtt legyen :)
Véleményem szerint is anyóstól olyan távol kell menni, hogy papucsban ne tudjon átjönni!!!
(a szüleimmel sincs bajom, anyósékat is kedvelem)
Én anyum is egyedül van...itt lakunk nála van férjem és most jön a második baba.
Azelött párom anyósomat a világ legtüneményesebb anyósának tartotta,igaz az is volt,de elcsavarta a fejét egy léhűtő....
Én ha tehetném hogy megmaradjon a jó viszony már költöznék is de sajnos nem tudunk.....így kényszerből maradnunk kell..
Én azt tanácsolnám hogy amíg anyud tud magáról gondoskodni menjetek és éljétek világotok,s ha ne adj valami történne,ráér akkor összeköltözni.Nehogy aztán a jó viszonyt nálatok is megölje az együtt lakás....
Sok sikert...
Ha azt akarod, hogy állandóan beleszóljon, hogy hogy neveljétek a gyerekeket, és hogy milyen színű hajgumit tegyél a lányod hajába akkor hajrá!
Bocs, de nekem baromi rossz tapasztalataim vannak ezzel kapcsolatban, de persze ha anyukád nem ennyire "intézkedős", akkor talán kevesebb lesz az összezördülés...
meg kell beszélni anyukával már az elején, hogy ha nem szól bele az életetekbe, akkor maradtok, és mindenki hepi.
de amint kezd túl sok lenni belőle, akkor cuccoltok. ha kell, akkor egyszobás sötét lyukba.
ha intelligens, és elég fontosak vagytok neki, semhogy a saját hülyesége miatt otthagyjátok, akkor menni fog a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!