Mit tegyek? 10 éve vagyunk együtt,1 éves a kislányunk.
11 vagyok, latom sokaknak nem tetszik amit irtam, pedig igy van, tudom magamrol. Az elso evben a ferfi keresi a helyet, stresszel hogy mennyire lesz jo apa, hogy fog megfelelni, plusz a vallan van egy uj felelosseg, nem konnyu idoszak. Egy ferfi is lehet erzekenyebb erzelmileg, idegileg, nem csak egy no akinek illik minden ilyesmit elnezni mert csak.
Ahelyett hogy aszogatod hogy mibaja inkabb probalj tamasza lenni, bekes, nyugodt csaladi legkort teremteni, talaljatok meg mindharman a helyeteket egyutt most ebben az "uj" csaladban, vond be minel jobban a baba koruli dolgokba.
Neked a terhesseg alatt kezd kialakulni a babaval a kapcsolatod es mikor megszuletik mar termeszetes a kotodes, hisz benned fejlodott, nott, beloled szuletett, de neki a szuleteskor indul ez az egesz, foleg elso gyerek soran ezt ferfikent se olyan konnyu am feldolgozni.
Sok sikert nektek, es gratulalok a kicsihez :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!