Mit tegyek? 10 éve vagyunk együtt,1 éves a kislányunk.
Ha arra nem veszi a fáradtságot, hogy elmondja, mi a fx baja van, mit vársz?
Így csak te mész teljesen tönkre. Hagyd ott, ha már szar a kapcsolat és változtatni sem hajlandó rajta.
Szerintem az idegeivel van baj.
Az apaság tudata hozta ki belőle az idegbajt. Adjál neki legalább B vitaminokat és Magnéziumot, de legjobb lenne, egy kivizsgálás.
(Elküldtem véletlenül.)
Szóval több lábon állunk és házat szeretnénk, ezért minden üzletet meg akar fogni. Én erre azt mondom, hogy nem kell ház, nem kell kocsi, csak a kapcsolatunk legyen végre llyan, mint régen...
Ajánlom Pál Feri atya nő és férfi közötti különbség c. Előadását. Fent van a neten. Az a szitu, hogy amikor megszületik egy gyerek akkor átalalul a kapcsolat
Bármekkora öröm a gyerek mégis megatívan befolyásolja a kapcsolatot. Ez van. A férfi valamilyen színten háttérbe kerül és erre reagál valahogy. Jelen esetben így. Ebben nimcs semmi meglepő kívülről nézve. Persze benne lenni nem kellemes. Ne akarj vele beszélni. Beszélgess a barátnőiddel.
Borzaszto ez, amikor minden meg lenne a boldogsaghoz, am az egyik fel kutyaba sem nezi amilye van.
Nagyon sajnallak, es el tudom kepzelni hogy mennyire ki lehetsz emiatt. Ha a ferjed nem tud vagy nem akar kommunikalni, akkor talan varjal egy kicsit es ne tegyel semmit. Ne probald meg a kapcsolatot minden aron megmenteni, mert ha csak te erolkodsz, akkor az ellenkezo hatast erheted el. Hadd lassa o is, hogy ahhoz hogy egy kapcsolat mukodjon ket ember kell, es te egyedul nem fogod tudni mukodtetni. Remeljuk eszhez ter, es rajon hogy elveszithet.
Nem akarlak ijesztgetni: az én exférjem akkor csinálta ezt, amikor megcsalt.
Bűntudata volt, amit rám vetített ki. Úgy érezte, ha rossz a házassága, akkor érthető, ha megcsal. Úgyhogy nagyítóval kereste a hibákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!