Nektek is van olyan rokonotok, aki ilyenekkel fenyegeti a családtagjait, hogy bezáratja a szociba/diliházba?
Figyelt kérdés
Az ilyenek el is hiszik, hogy létezik ilyen. Mert hogy régen is volt olyan, hogy valakit elvitettek, bolondnak nyilvánítottak stb. Meg majd bemegy az önkormányzatra, elveszi a házat stb. Aztán még én nekem kell mondanom, hogy ilyen nem létezik. Engem is fenyeget, mert kitört véletlen az ablak...2017. okt. 26. 20:31
11/12 anonim válasza:
Miért is nevettél jót ezen? Szakmabeli vagyok, ez komolyan így működik. Nincs olyan, hogy te "beküldesz" valakit akarata ellenére, akkor sincs, ha tényleg van valami baja. Nem lehet kényszerkezelésre küldeni senkit. Csak azért írtam le a kérdezőnek ezt, hogy tudja, hogy a fenyegetések teljesen alaptalanok, viszont a másik oldal, hogy ők sem tudják erőszakkal beküldeni ezt a hülye rokont.
12/12 anonim válasza:
Mert én is szakmabeli vagyok, csak a másik oldalon. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!