Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a párotok szemüveges...

Ha a párotok szemüveges akarna lenni, hogy fogadnátok?

Figyelt kérdés

A párom egy helyes férfi, tegnap felpróbálta az egyik haverjának a szemüvegét és mivel sokkal jobban látott benne a fejébe vette, hogy ő innentől szemüveges lesz!

Én is hordtam szemüveget és alig vártam hogy megszabaduljak tőle mert gyülölöm, eltakarta az arcomat és túlságosan komolyan és még talán esetlenke jó tanuló kislányosan is néztem ki benne! Nagy nehezen lehetett kontaktlencsém, a szemproblém miatt alig vártam, hogy megszabaduljak a szemüvegtől, tönkre tette kiskorom óta az életemet, egyszerűen fóbiám van tőle utálom!

Mondtam neki, hogy olyan helyes férfi, ne hordjon ilyet inkább vegyen kontaktlencsét, azt mondta ha nem tetszik nekem álljak arrébb ha szégyenlem őt, és jöjjek össze mással! De tényleg nem erről van szó egyszerűen nekem nem tetszene rajta...

Van sok ismerősöm aki hordja engem rajtuk nem zavar, de a páromon nem tetszene!

Lesznek emberek akik azt irják, hogy ne erőltessem rá az akaratom, leszögezem most, nem erőltettem rá semmit és nem is szóltam neki erről, hogy ne hordja!

Azok akik azzal a szöveggel jönnek, hogyha szeretem fogadjam el igy stb...üzenném hogy szeretem eltudom fogadni igyis de zavar! Kérek pár értelmes embert segitsen nekem, hogy adjam a tudatára, hogy a kedvemért ne hordjon ilyet! Ez azért mégis nagy változás!

2010. máj. 29. 14:29
1 2 3 4 5 6
 51/60 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem az öngyógyuló módszer miatt használ capslockot,mert a sima betűméretet már nem látja :P
2010. máj. 29. 19:48
 52/60 anonim ***** válasza:
74%
Ha szemüveg kell, szemüveg kell, a látás cseppet előrébb való, mint az, hogy hogy néz ki. Sokaknak nem bírja a szeme a kontaktlencsét, és hetente legalább egy napig ajánlott pihentetni vele a szemet, szal... Mondd neki, hogy a kontaktlencse jobb lenne. Egyébként tudom, hogy milyen szar, hogy szemüveggel emlékeznek rám, mostanában kezdtem lencsét hordani, és van, aki nem ismert meg.
2010. máj. 29. 19:48
 53/60 anonim ***** válasza:
74%
Öngyógyuló? Figyi, két évig nem hordtam a szemüvegem, mert csak feles volt, azon a véleményen voltam, hogy kell a fenének, így is látok, nem érdekesek annyira a plakátok. Két dioptriát romlott a szemem és cilinderem lett... Gondolkozz, hogy mit beszélsz!
2010. máj. 29. 20:02
 54/60 anonim ***** válasza:
59%
hogy te mekkora tuskó vagy...ez nálunk fel se merülne problémaként...gratulálok a szinvonaladhoz...
2010. máj. 29. 20:46
 55/60 anonim ***** válasza:
0%
Nehogymár csak Én hallottam, hogy aki rákap a szemüvegre, idővel szarabb és szarabb lesz a szeme!
2010. máj. 29. 21:08
 56/60 anonim ***** válasza:
100%
egyébként ez is igaz hogy szarabb lesz a szeme mert hozzászokik...volt akinek csak romlott romlott és szülés után tökéletes látása volt...én már általános iskola alsó tagozata óta szemüveges vagyok...ill sokáig nem hordtam...nagyon sokáig...és felesről romlott a szemem 3 és felesre...aztán még egy negyedet...de innen tovább nem tud romlani...de annyira nem látok hogy hordom ha úgy adja kedvem...de nem hinném h ennek problémának kéne lennie hogy a pasim szemüveges lett...én most vettem nemrég uj szemüveget...párom úgy ismert meg h nem hordtam...nemrég kezdtem újra hordani és semmi problémája nincs vele...fel se merült az hogy ne hordjam...sőt...nemhinném h ennek kéne meghatároznia a kapcsolatomat...
2010. máj. 30. 10:11
 57/60 anonim ***** válasza:
100%

Ha ennyire zavar,akkor a párod megmondta a tutit,tovább lehet állni...

Mikor megismertem a páromat,nem volt szemüveges,de nem látott valami fényesen, 2 év győzködés kellett,hogy menjünk el dokihoz,azóta hordja,és jobban néz ki számomra,mint valaha.Semmi változás nincs az életünkben,szerelmünkben tőle...Egy jól eltalált keret remek kiegészítő is lehet.

2010. máj. 30. 11:14
 58/60 igabcsy ***** válasza:
100%

Egy szónak is száz a vége, nekem eszembe jutott egy idézet, amely szerintem minden párkapcsolatnak az egyik alapja kell legyen. Így szól:

"Nem azért élek a földön, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak. Te sem azért jöttél e világra, hogy az én elképzeléseim szerint élj. Ha véletlenül mégis egymásra találunk, az nagyszerű dolog."

Remélem mindenki (köztük a kérdező is) elgondolkodik ezen.

2010. máj. 30. 15:46
 59/60 anonim ***** válasza:
100%
Örülök, hogy ekkora problémáid vannak. Én is azt gondolom, hogy itt nem a szemüveg a legnagyobb probléma. Ha olyat mondana a párom, ha nem tetszik keressek mást, hát erősen elgondokodnék, hogy mennyire szeret. Mint ahogy azon is, hogy Te akarod megmondani neki, h lencséje legyen inkább, mert te a szemüveget nem tudod elfogadni! Én szemüveges vagyok gyerekkorom óta, most 27 évesen mondtam, h kipróbálom a kontaklencsét, mert az jobb lesz nekem... A párom azt mondta, ha így érzem jónak, akkor tegyem, a barátaim, ismerőseim meg egyenesen azt, hogy egy jó szemüveg öltöztet és nekem ez nagyon jól áll, jól nézek ki benne. Soha nem jutna eszemben ilyenen kiakadni! nem is értem, te miért teszed!
2010. máj. 30. 16:36
 60/60 anonim ***** válasza:
Lézeres szemműtét v otthonra lyukszemüveg.
2010. máj. 30. 19:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!