Ha a párotok szemüveges akarna lenni, hogy fogadnátok?
A párom egy helyes férfi, tegnap felpróbálta az egyik haverjának a szemüvegét és mivel sokkal jobban látott benne a fejébe vette, hogy ő innentől szemüveges lesz!
Én is hordtam szemüveget és alig vártam hogy megszabaduljak tőle mert gyülölöm, eltakarta az arcomat és túlságosan komolyan és még talán esetlenke jó tanuló kislányosan is néztem ki benne! Nagy nehezen lehetett kontaktlencsém, a szemproblém miatt alig vártam, hogy megszabaduljak a szemüvegtől, tönkre tette kiskorom óta az életemet, egyszerűen fóbiám van tőle utálom!
Mondtam neki, hogy olyan helyes férfi, ne hordjon ilyet inkább vegyen kontaktlencsét, azt mondta ha nem tetszik nekem álljak arrébb ha szégyenlem őt, és jöjjek össze mással! De tényleg nem erről van szó egyszerűen nekem nem tetszene rajta...
Van sok ismerősöm aki hordja engem rajtuk nem zavar, de a páromon nem tetszene!
Lesznek emberek akik azt irják, hogy ne erőltessem rá az akaratom, leszögezem most, nem erőltettem rá semmit és nem is szóltam neki erről, hogy ne hordja!
Azok akik azzal a szöveggel jönnek, hogyha szeretem fogadjam el igy stb...üzenném hogy szeretem eltudom fogadni igyis de zavar! Kérek pár értelmes embert segitsen nekem, hogy adjam a tudatára, hogy a kedvemért ne hordjon ilyet! Ez azért mégis nagy változás!
"Ja és mondtam neki, h nekem egyszerüen nem jönnek be a szemüveges pasik... azt mondta keressek akkor mást nyugodtan! Lekezelő volt velem és nem érdekelte mit gondolok róla!"
Akkor meg mit rinyálsz? Ha nem tudod elfogadni keress mást,hisz a párod is megmondta
Ha nem tetszik, mondd meg neki, hogy inkább kontaktlencsét csináltasson. Egyszerű. De ha nem lát rendesen, szükséges, hogy legyen valami.
Ha nem megy bele fesd a hajad színét olyanra, ami neked tetszik, mert ahogy mondtad, az ő igényei szerint alakítod magad, ami viszont butaság. Ha valaki szeret, úgy szeret, ahogy vagy, ha pedig már máshogy látna, és ezen múlik a kapcsolat, nem érdemes folytatni.
Fiatal vagyok. lány, szemüveges, és már kb 7 éve szemüveges. Én csak azt nem szeretem benne, hogy nyomi a fejem tőle, így ha kimozdulok, általában nem hordom, és inkább vakoskodom. A kontaklencse se lenne megoldás, mert nem nyúlkálok a szemembe, valahogy... nem jön be nekem a dolog.
ma 15:02
Ez zavar hogy sz.arik a véleményemre!
felfoghatnád,hogy ez nem egy "most akkor szőkére festem a hajam" dolog...
a egészségéről van szó...ha ahhoz hogy lásson rendesen és ne romoljon tovább a szeme,felőlem párom olyat hord amilyet akar (bár ad a véleményemre,egy tökszép vékony piros keretes pasis keretet választottunk neki)
furcsa volt pár hónapig,de megszokható,szemüveggel vagy anélkü,ugyanaz az ember marad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!