Ha a párotok szemüveges akarna lenni, hogy fogadnátok?
A párom egy helyes férfi, tegnap felpróbálta az egyik haverjának a szemüvegét és mivel sokkal jobban látott benne a fejébe vette, hogy ő innentől szemüveges lesz!
Én is hordtam szemüveget és alig vártam hogy megszabaduljak tőle mert gyülölöm, eltakarta az arcomat és túlságosan komolyan és még talán esetlenke jó tanuló kislányosan is néztem ki benne! Nagy nehezen lehetett kontaktlencsém, a szemproblém miatt alig vártam, hogy megszabaduljak a szemüvegtől, tönkre tette kiskorom óta az életemet, egyszerűen fóbiám van tőle utálom!
Mondtam neki, hogy olyan helyes férfi, ne hordjon ilyet inkább vegyen kontaktlencsét, azt mondta ha nem tetszik nekem álljak arrébb ha szégyenlem őt, és jöjjek össze mással! De tényleg nem erről van szó egyszerűen nekem nem tetszene rajta...
Van sok ismerősöm aki hordja engem rajtuk nem zavar, de a páromon nem tetszene!
Lesznek emberek akik azt irják, hogy ne erőltessem rá az akaratom, leszögezem most, nem erőltettem rá semmit és nem is szóltam neki erről, hogy ne hordja!
Azok akik azzal a szöveggel jönnek, hogyha szeretem fogadjam el igy stb...üzenném hogy szeretem eltudom fogadni igyis de zavar! Kérek pár értelmes embert segitsen nekem, hogy adjam a tudatára, hogy a kedvemért ne hordjon ilyet! Ez azért mégis nagy változás!
"üzenném hogy szeretem eltudom fogadni igyis de zavar!"
nem érzel némi ellentmondást ebben a mondatban? :-S
az az őszinte szeretet ami árad belőled, de most komolyan...:-O
Ha szemüvegben jobban lát, akkor valószínűleg gond van a látásával, tehát nem árt, ha megvizsgáltatja, utána meg ha kell akkor hordja.
Bár egy távollátó szemüveg néha szívás, és bizonyos munkakörökben kizáró ok, de a legfontosabb az egészség.
Mivel több millió ember hord szemüveget Magyarországon, ezért nem értem, hogy ezzel mi a gondod?
az a gondja,hogy egy külsőségekre adó pitsa,akinek a tökéletes pasihoz nem társul hiba (jelen esetben szemüveg)
sajnálom a pasit...
Igazad van! Én is tiszta szivemből gyűlölöm a szemüveget!
Hét éve van kontaklencsém, néha hordok csak távkukkert, ha nagyon muszály. Akkor is majd megőrjit, annyira irritál hogy rajtam van! A pasimon sem tudnám elviselni.
Mondd azt neki, hogy jön a nyár, és nehogy rábarnuljon a fejére, vagy akármi, csak beszéld le. Hozd fel a kontaktlencse előnyeit is. Kezdj előadást tartani arról, hogy kiskorodban mennyit csúfoltak téged azok, akik nem voltak szemüvegesek, stb...
kontakt lencse?
ha nekem kéne szemüveg, inkább a kontakt lecsét választanám, ha lehetne.
hosszú távon talán drágább, de nem vészes
20/F
ma 14:43
Hát igen köszönöm, hogy megértessz! Azok akik fiatal koruk óta szemüvegesek mind utálják a szemüveget! Csak az ilyen emberek tudják megérteni!
Gondolom olyan emberek hurrogtak le, akik soha nem hordták, esetleg olvasószemüvegnek hordják, vagy már idősebbek és tök mind1 nekik!
Kontaktlencsét azért nem akar hordani mert vagy 7-8 éve vett kék szinü szines lencsét és csuszkált neki, mondtam neki h már ezek az ujjabbak nagyon jók és észre se veszi h viseli, de mintha afalnak beszélnék!
Ja és ő azt mondta, hogy neki jól áll! Az, hogy nekem nem tetszik rajta nem érdekli! Én az ő kedvéért változtatok, de ő nem akar... ennyi zavar!
ma 14:49
Én is szemüveges voltam és nem tetszett neki!!! Mondta is h ő szemüveg nélkül szeretne engem mert sokkal szebb vagyok ugy, és nem szereti a szemüvegemet! Igy is lett és nem haragszom rá egyáltalán!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!