Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a párotok szemüveges...

Ha a párotok szemüveges akarna lenni, hogy fogadnátok?

Figyelt kérdés

A párom egy helyes férfi, tegnap felpróbálta az egyik haverjának a szemüvegét és mivel sokkal jobban látott benne a fejébe vette, hogy ő innentől szemüveges lesz!

Én is hordtam szemüveget és alig vártam hogy megszabaduljak tőle mert gyülölöm, eltakarta az arcomat és túlságosan komolyan és még talán esetlenke jó tanuló kislányosan is néztem ki benne! Nagy nehezen lehetett kontaktlencsém, a szemproblém miatt alig vártam, hogy megszabaduljak a szemüvegtől, tönkre tette kiskorom óta az életemet, egyszerűen fóbiám van tőle utálom!

Mondtam neki, hogy olyan helyes férfi, ne hordjon ilyet inkább vegyen kontaktlencsét, azt mondta ha nem tetszik nekem álljak arrébb ha szégyenlem őt, és jöjjek össze mással! De tényleg nem erről van szó egyszerűen nekem nem tetszene rajta...

Van sok ismerősöm aki hordja engem rajtuk nem zavar, de a páromon nem tetszene!

Lesznek emberek akik azt irják, hogy ne erőltessem rá az akaratom, leszögezem most, nem erőltettem rá semmit és nem is szóltam neki erről, hogy ne hordja!

Azok akik azzal a szöveggel jönnek, hogyha szeretem fogadjam el igy stb...üzenném hogy szeretem eltudom fogadni igyis de zavar! Kérek pár értelmes embert segitsen nekem, hogy adjam a tudatára, hogy a kedvemért ne hordjon ilyet! Ez azért mégis nagy változás!

2010. máj. 29. 14:29
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:
74%

Azért szarik a véleményedre, mert ehhez nincs túl sok közöd. Nyilván a párod látni akar. Ha ő úgy jobban lát ha rajta van egy szemüveg akkor valószínűleg probléma van a szemével és ha nem hord szemüveget akkor ez tovább romolhat. Szerintem Te pedig azért váltottál kontaktlencsére mert nem bírtad elviselni a szemüveged. Nem a párod miatt volt ez. Ez csak egy jó álca. Amúgy írtad, hogy csak az tud téged megérteni akinek gyerekkora óta van szemüvege. Én 16 éves vagyok és 9 éve szemüveges. Kötelező hordanom anélkül nem is közlekedhetek mert életveszélyes. Nagyon rossz a szemem és már 9évvel ezelőtt is úgy kezdtem, hogy mindig hordanom kellett. De én szeretem a szemüvegemet és nem utálom. Egyedül azt utálom ebben az egészben, hogy ha netán történik valami a szemüvegemmel pl suliba (kiesett a lencse tavaly) akkor teljesen meg vagyok lőve annyira rossz a szemem. Haza kellett jönnöm miatta. (Ráadásul haza kellett kísérniük mivel nem közlekedhetek szemüveg nélkül az utcán)

16/l

2010. máj. 29. 15:16
 42/60 anonim ***** válasza:
72%

Nekem kifejezetten tetszik, ha egy lány szemüveget hord. (pl. a barátnőm) És eszem ágában se volna, mint ahogy nincs is megmondani neki azt, hogy milyenre fesse/festesse a haját. Ha festi is: Elfogadom azt az árnyalatot/színt, ami neki tetszik.

Ő se ellenkezne, ha szemüveget kellene hordanom, s nem akarná rám erőltetni a kontaktlencsét.

2010. máj. 29. 15:17
 43/60 anonim ***** válasza:
91%

Ki nem sz*rja le, hogy valaki szemüveges-e vagy nem???

Úristen!

Keress egy tökéletes látású pasit, és élj vele, míg meg nem romlik a szeme.

2010. máj. 29. 15:17
 44/60 anonim ***** válasza:
83%

Hidd el nekem,hogy még mindig jobb ha szemüveget kell hordani mint hallókészüléket.Én gyerekként azt viseltem mint egy walkman készüléket..Na az volt ciki,nem egy szemüveg..

Ma is hordok hallókészüléket ami a fülem mögött van..Engem nagyon zavar a gyerekkori szívatások miatt,és elég sokáig próbáltam a páromat rábeszélni,hogy engedje meg,hogy műtétre mehessek.( a dobhártya mellé ültetnék be a hallókészüléket,így nem látszana) De a párom nem engedi,mert szerinte nem ciki,és nem szabadna szégyellnem a hallókészüléket..Ő így fogadott el,és tudja,hogy a műtét sem lenne jó,mert nem biztos,hogy beválik..Az emberek egészsége fontos nem az,hogy mennyire tetszik vagy sem..

Szóval én értem,hogy azt akarod mondani,hogy a gyerekkori traumád miatt amit a szemüveg viselése váltott ki az felnőttként is megmaradt...Azt is értem,hogy az is bánt,hogy a párodat nem érdekli a te érzéseid..De nem is várhatod el,hogy megértse mi játszódott vagy játszódik e benned,hiszen ő nem élte át..Ezért nem is kellene ebből ügyet csinálnod..Ha rossz a szeme akkor hordjon szemüveget.Elképzelhető,hogy egy idő után megszokod vagy ritkán fogja hordani...

2010. máj. 29. 15:23
 45/60 anonim ***** válasza:
91%
Fel kellene nőnöd végre. Úgy gondolkozol, mint egy dacos óvodás.
2010. máj. 29. 15:39
 46/60 maundrel ***** válasza:
41%
Érdekes hogy itt mindenki a szemüveg miatt van kiakadva, pedig szerintem ez a legkisebb probléma. Legalább is a leírtak alapján.... a párod "döntötte el" hogy milyen legyen a hajszíned, nem tetszettél neki szemüvegben csak anélkül, így miatta (IS) csináltattál kontaktlencsét, de ha te kéred hogy ne hordjon szemüveget, akkor azt mondja erre hogy keress mást magadnak.... nekem ez messze nem tűnik szerelemnek. Szóval, mint már mondtam, itt a szemüveg a legkisebb probléma.
2010. máj. 29. 16:26
 47/60 anonim ***** válasza:
48%

Te mekkora debil vagy istenem...

K-rjá félre olyannal akinek nincs szemüvege. Remélem nem fogsz látni úgy elromlik a szemed,muszáj lesz szemüveget hordani és a kontaktlencse nem lesz jó!!!

Remélem az összes gyereked is szemüveges lesz

2010. máj. 29. 17:52
 48/60 anonim ***** válasza:
7%

AZ ORVOSOK BEBIZONYITOTTÁK, HOGY SZEMÜVEG NÉLKÜL, A SZEM ÖNGYÓGYULÓ!

TEHÁT HA VESZEL SZEMÜVEGET, ÉVEKEN BELÜL ERŐSEBB ÉS ERŐSEBB KELL, MÍGNEM ÖREG KORODRA CENTI VASTAG LENCSÉS SZEMÜVEGET KELL MAJD HORDANOD!!!

JOBB KIHAGYNI!

2010. máj. 29. 18:14
 49/60 anonim ***** válasza:
74%
Lehet,hogy öngyógyuló,de azt a jó pár évet mire tényleg meggyógyul,szerintem nem kell tapogatózva leélni.Inkább legyen 80 éves koromra szódásszifon szemüvegem,minthogy szemüveg nélkül közlekedjek addig és állandó problémát jelentsen,hogy nem látok rendesen.
2010. máj. 29. 18:36
 50/60 anonim ***** válasza:
84%
A capsLock-ot benyomtad véletlenül. Nagyon vágod a témát,látom. Jobb kihagyni! :D
2010. máj. 29. 19:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!