A párom nagyon otthonülő, nem tudom rávenni, hogy kimozduljunk, neki az elég, hogy a kerti hintán ücsörgünk, ha éppen ráérünk a gyerek mellett. Ez számomra nagyon unalmas már. Hogyan tudnám rávenni a változásra?
Nem látok bele a kapcsolatotokba, de szerintem elég furcsa, hogy csak most vetted észre, hogy otthonülős típus a párod. Ha eddig nem volt az, csak a gyerek miatt lett azzá, akkor megértem, hogy furcsállod és unatkozol.
De ha úgy vállaltál gyereket, hogy tudtad, hogy a párod nagyon otthonülős, és ez téged esetleg zavar...
Ne akard megváltoztatni, az úgysem fog menni, és csúnya konfliktusok kerekedhetnek ki belőle. Annyit viszont megtehetsz, hogy többször mondod neki, hogy szeretnél vele sétálni, kirándulni, stb.
Sok sikert!
az első válaszoló álomvilágban él,ez sosem működik,legalábbis nálunk nem...
próbáltam már kismillio dologgal rávenni a kimozdulásra,de a nyári 2x3 napos strandos nyraláson kivül örüljek ha a boltig elráncigálom...
nah meg ha kiakadok nagyon,akkor 2 hétig hajlandó 3-4 naponta egy sétára a háztömb körül maximum,beiktatva egy fagyit,de csak addig mig látja hogy befejeztem a durcázást emiatt...
(minusz féltékeny,ezért még a külön programos dolog is érdekes)
nem irigyellek,de átérzem
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!