Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Gáz a vezetéknevem?

Gáz a vezetéknevem?

Figyelt kérdés
gáz a vezetéknevem, mindenki elött titkolni probálom de lehetetlen, a sok gond, kényes szituk és ciki helyzetek meg keseritik az életem ! föleg tizenéves korban. megváltoztatnám de félek megsérteném apukámat és nem is merem neki felhozni a témát
2010. máj. 28. 22:52
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
Senki ne próbálja nekem megmagyarázni, hogy nem fontos a név. Ki ne ismerné ezt a latin közmondást: Nomen est omen, vagyis: nevünkben a sorsunk. Próbálj meg egy temetésen kezet fogni bemutatkozáskor pld. Kacagó Dániellel! /van ilyen is!!!/ A még furább nevekről nem is beszélve. És még arról, szegény gyerek mennyi gúnyolódásnak van kitéve egy szerencsétlen név miatt. Próbáldd neki megmagyarázni, hogy viselje a nevét méltósággal...
2010. máj. 29. 15:39
 42/54 A kérdező kommentje:
igazából ugy önmagában nem gáz hogy pl:Budi,vagy Bögyös vagy ilyesmi hanem ha az első betüjét felcseréljük akkor egy másik szót kapunk sőt ha egy másik betüre cseréljük akkor is egy gáz szót kapunk...értitek hogy mire gondolok nem?igazából nem olyan ritka név iwiwen pl 230 találat van csak hátt....
2010. máj. 29. 20:59
 43/54 anonim ***** válasza:
Majdnem minden nevet el lehet úgy ferditeni, hogy kellemetlen jelentése legyen - ha CSAK ennyi a baj a neveddel, akkor ne akard megváltoztatni.
2010. máj. 29. 21:56
 44/54 anonim válasza:
mondd el lécci :D vagy küdd el privibe :D
2010. máj. 29. 21:56
 45/54 anonim ***** válasza:

én is szertném megtudni

Nem hiszem, h annyira gáz. Légyszi! Tudod, h semmi bajod nem lehet belőle.

2010. máj. 29. 22:14
 46/54 anonim válasza:
jah . ha ugyis sok van belőle akkor nem tudják h pont TE vagy :)
2010. máj. 29. 22:20
 47/54 anonim ***** válasza:
Könyörgök írd le a neved. :3
2010. máj. 30. 19:34
 48/54 anonim ***** válasza:
Na már elmondod?xD
2011. aug. 30. 17:04
 49/54 anonim ***** válasza:
Légyszííí
2011. aug. 30. 21:54
 50/54 anonim ***** válasza:
na már több mint egy éve nem tudok normálisan aludni csak forgolódom az iskolából kirúgtak aztán a munkahelyemről is csak azér mert nem tudom a vezetékneved!!!MOND MÁR EL!!!
2011. aug. 30. 22:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!