Hogyan mondjam ezt el a barátomnak? Ha megtudja kinyír!
ugy látszik a memokártya eltüntetése jött be mostanság (vagy vannak erre szakosodott manókŰ:D),én 2 hete keresem az enyémet...
vegyél egy ugyanolyat,és add oda azt,és kész
ha 3 telo nem ismerte fel,akkor az már tönkrement,arrol max vmi számtekzseni szedi le jópénzért...
Haragudni fog, én is haragudnék, de azért ez nem a világ vége, amilyen kis körömhegynyi vackok, bárkivel előfordulhatna. Főleg, hogy a rajta lévő adatok se látszottak, jó eséllyel hibás is volt.
Viszont neked meg elé kell állni kiskutya szemekkel és elmondani mi történt, vállalni a felelősséget. Hidd el, jobb ha mielőbb túl vagy rajta.
MEGLETT! Persze, olyan helyen ahol már néztem nem is egyszer csak egy kis vacak tárgy eltakarta...
Köszönöm a válaszokat, tanácsokat!
Hurrá!!!
Jöhetsz hozzám hátha megtalálod az enyimét is! :)
Jobb lenne ha egyedülálló lennél és ugy jönnél.:)
Ha esetleg igy nem jó neked akkor valaki aki egyedülálló és szeret memoriakártyát keresni???? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!