Hogyan mondjam ezt el a barátomnak? Ha megtudja kinyír!
Mondd meg neki, hogy nagyon sajnálod és tudod mennyire balf.sz voltál. ne mentegesd magad, hogy de hát te megpróbáltál rá figyelni és nem érted, hogy veszhetett el, mert ez marha idegesítő még pluszba ilyenkor. ha lehiggadt, próbáld kiengesztelni valahogy, hogy hogyan az nem tudom, te ismered.
azért én a helyedben még átvizsgálnám a helyiséget, ahol vélhetőleg elveszett, valamint átkutatnám a táskáimat, ruháim zsebeit. fordíts fel a szőnyegeket is, nézd meg mindenhol, de tényleg mindenhol. nem az utcán szórtad el vagy máshol, akkor a lakásban kell lennie.
Légy taktikus. Add elő úgy, hogy örüljön neki. :)
Kezd el mondani, hogy valami fontosat akarsz közölni vele. Kezd el mondani, hogy valami olyat tettél amit nem lett volna szabad. Ami alapvetően rengeti meg a bizalmat benned. Ami félsz tönkreteheti a kapcsolatotokat, stb.... ilyenkor mire gondol az ember? arra hogy megcsaltad.
Kész felüdülés lesz hallani neki, hogy az amúgyi is szar memóriakártya veszett csak el. :)
"szia! basszus nagyon sajnálom ami történt, de elhagytam a memória kártyát amit rámbíztál. nem volt szándékos és hidd nagyon bánt a dolog. még nem adtam fel, keresem hátha"
indításnak szerintem jó
aztán engedd el ezt az egész gondolatot és próbáld ki az intuíciódat.
a párom agykontrolon tanulta a technikát, hogy három ujj (hüvelyk, mutató, középső) összetesz,mintha jógáznál vagy magyaráznál vagy hasonló:)aztán kezd el így jönni menni. és talán működik nálad is. bármi bevillan még ha a legbénább hely is, nézz utána.
a kislányom lova így került elő a 40 centis hó alol lenyúlt és ott volt
nem szeretném túlmisztifikálni, lehet,hgy csak mázlija volt, de talán segít :)
a megmondásban pedig az egyenes út a legjobb, mint egy ragtapasz.ha gyorsan határozottan letéped, egy picit fáj és túl vagy rajta. Ha variálsz, kaprigálod, hosszasan szenvedsz tőle és még undormány ragacs is marad a bőrödön :)
ne félj tőle. ő is csak ember, ezzel már nem tehettek semmit :)
ha a gépre nem tudod feltenni, neki meg már amúgy se kell... a zenék nem pótolhatatlanok, a képek viszont sajna igen.
próbáld megkeresni, nem tűnhetett csak úgy el a 4. dimenzióban. ha meg nincs meg, biztosan megbocsát neked, ha szeret, nekem már 2 memóriakártyám ment tönkre, tele képekkel, amik kellettek volna, de túléltem. esetleg lepd meg egy nagyobb memóriakártyával (persze nem minden telefonba lehet 4 vagy 8 gigásat belerakni =/). de az a minimum, hogy egy újat vegyél neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!