Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak nektek tényleg olyan...

Férfiak nektek tényleg olyan feleség kell, aki főz, mos, vasal, takarít, gyereket nevel? Nincsen ezzel baj, én pl. ilyen vagyok csak úgy érzem, hogy út közben így elveszítem önmagam?!

Figyelt kérdés
2010. máj. 28. 18:02
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
100%
szerencsére nálunk a barátom besegít:) be tudja rakni a mosást, kitereget, elpakol...:) nem tud vasalni, de nem is várom tőle, főzni tanulgat... a takarításra borzasztó kényes vagyok, csak a porszívót kell kezelnie, a többi az én dolgom... szerintem is jó, ha egy nő házias, de kedves kérdező, szakíts időt önmagadra... nyilván az, hogy te egy személyben ellátod a gyereket és a háztartást, csak úgy lehetséges, hogy a párod megteremti az anyagi feltételeket...
2010. máj. 28. 18:12
 12/46 anonim ***** válasza:
73%
Senki kedvéért sem hagynám ki a dolgozás élményét és a fizetés élményét sem :) Belőlem a büdös életben sem lesz háztartásbeli, szóval remélem nem mindenkinek ilyen kell :)
2010. máj. 28. 18:13
 13/46 A kérdező kommentje:
Kedves 18/L igazad van abban, hogy meg kellene keresni a régi értékeket, csak a régi értékekben az is benne volt, hogy egy nő nőnek érezhette magát a párja mellett, mert olyanok voltak a férfiak is.
2010. máj. 28. 18:13
 14/46 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem a régi értékekben a nők szenvedése és kihasználása volt inkább jogok nélkül. De ha valakinek ez kell.
2010. máj. 28. 18:14
 15/46 anonim ***** válasza:
40%
Nézd,ha ti nők elvárjátok a férfitől mondjuk az anyagi biztonságot,akkor ezért cserébe mi elvárhatjuk,hogy ami házimunka az a tiétek.Nehogy már csak nektek legyenek elvárásaitok.Imádom az ilyen 21.századi,feminista hüjeségeket.
2010. máj. 28. 18:16
 16/46 anonim ***** válasza:
74%
Ki ne vágyna egy ilyen feleségre? Mondjuk a férfiak természetéből fakad, hogy vágyunk arra, hogy uralkodjunk valaki felett. De amúgy, ha a főzést vasalást vállalja akkor a többi jöhet. Mondjuk lehet ezeket is megtudnám tanulni. De hát manapság ezt lehetetlen visszahozni. Elavult intézmény. A mai körülményekre ezt lehetetlen alkalmazni.
2010. máj. 28. 18:16
 17/46 anonim ***** válasza:
74%

Nem tudom miért pontoztatok le, szerintem semmi kivetni való nem volt abban, amit írtam. A kérdésben pedig nem szerepelt az, hogy a férj nem kezeli nőként a feleséget. Nyilván oda-vissza működik a dolog, egymást kölcsönösen feltételezi a nyugodt, kiegyensúlyozott élet, a szeretet és a nő valódi értéke.

18/L

2010. máj. 28. 18:17
 18/46 anonim ***** válasza:
17%

Abszolute nem vagyok házias, és biztos, hogy nem fog "cselédnek" használni a leendő férjem, az ilyen pasinak lapát van :)

Ennek ellenére nem gondolom, hogy régen szenvedtek, vagy ki lettek volna használva a nők. Kérdezd meg nagymamádat, lehet kiegyensúlyozotabb, boldogabb élete volt háztartásbeliként, mint egy vezérigazgatónőnek. Persze ebbe benne volt, amit a kérdező írt, akkor még voltak férfiak, akik melett nő lehettél. Ma már a vezérigazgatóság tűnik számomra a jobb opciónak, persze azért egy boldog, de nagyjábol önellátó férjjel :D

2010. máj. 28. 18:17
 19/46 anonim ***** válasza:
78%
Azért az tény,hogy egy jól működő kapcsolatban a másikat meleg étel várja az asztalon,mikor hazaér a munkából,tiszta és vasalt ruhában mehet dolgozni,nem kell egy fárasztó nap után egy szeméttelepre hazaérnie,és ami a legjobb:ez oda-vissza működik!Mondom,egy jó kapcsolatban.Szerintem egy kapcsolat sok más egyéb dolog mellett ettől lesz harmonikus.Ezeket a dolgokat nem azért csináljuk,hogy a másik rabszolgái legyünk,hanem mert vannak a másik felé bizonyos erkölcsi kötelességeink,valamit valamiért cserébe,és persze mert örömet szeretnénk Neki okozni,normál esetben.Természetesen ezzel együtt jár,hogy a feladatokat meg is kell osztani,mert úgy igazságos! 23/L
2010. máj. 28. 18:18
 20/46 anonim ***** válasza:
100%
Akinek meg fizetni kell azt meg ku*vának hívják:) Szerintem mivel a mai világban (legalábbis mo.on) a nők nagy része dolgozik,igenis legyen megosztva a házimunka még akkor is, ha a nő nem dolgozik. Nem tud egyedül mindent megcsinálni, és a pasik (én nem) elvárják h ne legyen hulla du.ra, mondván nem csinált semmit, de ott a főtt étel, a tiszta ruha, a tiszta ház, a tiszta edény, stb...
2010. máj. 28. 18:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!