Férfiak nektek tényleg olyan feleség kell, aki főz, mos, vasal, takarít, gyereket nevel? Nincsen ezzel baj, én pl. ilyen vagyok csak úgy érzem, hogy út közben így elveszítem önmagam?!
2 Eset van. vagy nem csaltak meg, vagy nem tudsz róla.
Hogy is van a mondás? Minden nő k....
Na ha tudod a folytatást, akkor egy dologra gondolunk.
csácsá
Sziasztok!
Én örülök ha a férjem meleg étellel tiszta lakásba várhatom és igen képes vagyok a főzős mosás takarítás mellett még mosolyogni is rá és ettől nem érzem magam kevésbé nőnek, nem érzem úgy hogy kihazsnálna vagy lenézne emiatt. diplomás nő vagyok de bármikor feladnám a karierem azért hogy főálású anyuka legyek. Szerintem egy nőnek annak kell lennie a legszebb dolognak a világon hogy nevelje a gyerekeket és összetartsa a családot. A mai nők nagy része az egyenjogúságot összekeveri a k*rvasággal. Szomorú azt látni hogy egyes nők jobban isznak mint a férfiak és a listájuk is hosszabb a szeretőkből egy apró konfliktus után fenyegetőznek azzal hogy elválnak és viszik a gyereket majd pedig azért lehúzzák az apukát. szomorú hogy sok azt hangoztatja hohy az én gyerekem nem látod majd a gyerekem. Nálunk a mi gyerekünk van a mi életünk van és a mi vacsoránkat a mi házunkat mosom! az egyenjogúságnak ott kéne kezdődni hogy a nők is egyenjogú szülőként tekintenek párjukra nem ott hogy h egyenjogúan gurigatják le a feleseket. Én felnézek azokra a nőkre akik egyedül bevállalnak egy gyereket és nevelik azokra is akik a karriert választják de azokra nem akik cselédségnek érzik a házasságot ha valaki férjhez ment akkor az tudjon jó feleség lenni!
"vagy talán van valaki, akit még nem csalt meg nő? NA UGYE!"
Nem kötekedésképp, de még egy barátnőm sem csalt meg.
1. Jah, max otthagyott mert nem szeretett már, de 2 napon belül már új palija volt:D
2.Vagy Nem tudsz róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!