Hogyan mondjam el azt, hogy rossz jegyet kaptam?
Nálunk nem telefon elvevés van, vagy ilyesmi, hanem egyszerűen felemeli a hangját, és elkezdi, hogy a TV fontosabb volt, meg csak este 8-kor kezdted el a gyűjtőmunkát stb. Idén eddig 2 hármast is kaptam, és most jött a harmadik, és még egy jönni fog.
Nagyon félek. Ha azt mondom, hogy megyek kijavítani, akkor is csak megpróbál megalázni. Nagyon szeretem, meg minden, de ezeket a reakcióit nem értem. 7-es vagyok és még életemben nem kaptam egyest. Kérlek segítsetek.
13/L
Tuleled. Par rossz jegy meg nem a vilagvege, mondom azt en, aki kb ugy volt nevelve a jegyek kapcsan, mint te.
Megkapod a fejmosast, legkozelebb tobbet tanulsz. Hogy elhigyjek, hogy a javitason vagy, kerd meg oket hogy kerdezzenek ki, es latni fogjak rajtad az igyekezest, megenyhulnek nyugi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!