Hogyan mondjam el azt, hogy rossz jegyet kaptam?
Nálunk nem telefon elvevés van, vagy ilyesmi, hanem egyszerűen felemeli a hangját, és elkezdi, hogy a TV fontosabb volt, meg csak este 8-kor kezdted el a gyűjtőmunkát stb. Idén eddig 2 hármast is kaptam, és most jött a harmadik, és még egy jönni fog.
Nagyon félek. Ha azt mondom, hogy megyek kijavítani, akkor is csak megpróbál megalázni. Nagyon szeretem, meg minden, de ezeket a reakcióit nem értem. 7-es vagyok és még életemben nem kaptam egyest. Kérlek segítsetek.
13/L
Ilyenkor teljesen normális ha lerontasz pár jeggyel.
Ha nem érti meg, mutasd meg neki ezt a cikket:
#6 Sajnálom, hogy ez történt, de ne hasonlítsd össze. Utálom, ha valaki így fogja fel a dolgokat. "ne hidd azt, hogy rossz neked, mert eltört a lábad, mert nekem rosszabb, hisz nincsenek is végtagjaim."
Nem mindenki ugyanaz. Van akinek kisebb problémák a legnagyobb problémáik, de attól még át lehetne érezni, hogy neki is rossz. Csak azért, mert te rosszabbul jártál nem azt jelenti, hogy neki nem eshet ez rosszul.
(a hangnem lehet bunkón megy át, de nem úgy szántam.)
#10 igazából nem tvztem, hanem a nagyszüleimnél voltam, és csak 8- kor értünk vissza.
Ezt csak ő fogta fel így. Amugy is. Azt önszántamból csináltam. Nem is volt kötelező
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!