Hogyan mondjam el azt, hogy két 1-essel kezdtem az évet?
Figyelt kérdés
A szüleim elváltak és elköltöztünk.Lehet,hogy ez viselt meg,de kémiából és matekból is kaptam egy-egy elégtelent (mindkettő számolás,ami nem az erősségem).Mit csináljak?Megígértem,hogy többet fogok tanulni,erre ez történik.2017. szept. 26. 22:31
1/16 anonim válasza:
Javítsd ki és tanulj többet! :)
2/16 anonim válasza:
Aztán mondd el a szüleidnek is!
3/16 anonim válasza:
Ne csak ígérd hanem tanulj többet!
Kifogàst mindig lehet találni.
- Mert esett az eső, -mert menstruáltam,- mert elváltak a szüleim és padlón vagyok.....
Kifogás, kifogás......
4/16 anonim válasza:
Figyelj, a heti 75 óra tanulásba simán belefér egy 76. óra tanulás is, szóval szedd össze magad és ne hisztizz, ennyi dolgod van csak, hogy tanulj, mint egy droid.
5/16 anonim válasza:
Mond el nyugodtan, hogy becsúszott két egyes és tedd hozzá, hogy légyszives anyu, vagy apu adjatok pénzt, hogy korrepetálásra járhassak, mert a számolás nem az erősségem. Egyébként nem többet kell tanulni, hanem hatékonyan egy jó tanárral!
6/16 anonim válasza:
Miért nem mered elmondani? Van, akit ezért szarrá vernének a szülei. Ha téged is, akkor értem, hogy miért nem mondod el, de ha nem, akkor bocs, de nem értem a problémádat.
7/16 anonim válasza:
Kijavítod majd, néha becsúszhat, ennyi
8/16 anonim válasza:
Vegyél erőt magadon és ess túl rajta, mond el anyukádéknak minél előbb, ne gyötörd magad ezen túl sokáig. Még csak év eleje van, simán kijavítod. :)
9/16 anonim válasza:
Figyelj, két egyes még nem a világ vége. Én tanár vagyok, de még így is azt mondom, hogy a jegyek nem olyan fontosak, nem attól függ, hogy mennyire leszel sikeres az életben. Ne görcsölj rá, ami érdekel, azt tanuljad, ha meg valami végképp nem megy, abból végső esetben elég a kettes is. Senki nem lesz rossz ember attól, hogy rossz jegyeket kapott a suliban.
10/16 anonim válasza:
Ne azzal töltsd az időt, hogy kitaláld, hogy is mondhatod el a szülőknek, sőt még időt töltesz azzal is, hogy különböző helyeken érdeklődsz, van-e valakinek valami jó ötlete?
Tanuld meg azt, amit nem tudtál akkor, és mondd el a szüleidnek, mi történt, és elmondhatod nekik azt is, hogy: de azóta már megtanultam és most már tudom!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!