Nem szeretem mar a pqrom! Mit tegyek?
Szerintem így együtt lenni valakivel értelmetlen. Megoldás: keresel másik munkát. Ha keresel, találsz. Lehet, még a fizetés is jobb lenne. Aztán a párodnak szintén másik munka kellene. De mondjuk kérdés, hogy tényleg 4 órát dolgozik-e vagy csak annyira van bejelentve?
Esetleg nem lehetne, hogy leüljetek megbeszélni a dolgot? Feléleszteni a régi tüzet?
Parkapcsolati trening, stb, ezert van. El kene mennetek kettesben (de harmasban is lehet) valahova pihenni. Szerintem Te nem a parod nem szereted, csak a rutinba faradtal bele... De meg ha ugyis lenne, akkor is mar ot valasztottad ferjul, gyereked apjaul, akkor nem valni kell az elso depressziohullamra, hanem megprobalni beszelni egymassal, megoldani a dolgokat.
Mindig van megoldas csak akarni kell es keresni.
Az legitim valook, ha durvasag, bantalmazas, hazugsag stb van egy kapcsolatban, az ha raunsz a masikra, az barmilyen gyakori is lett manapsag, nem az.
Így jártál.
Igazából nincs sok lehetőséged, legfeljebb megvárod, amíg a párodnak elege lesz egy ilyen fapi.nából, keres mást, akinek van kedve megölelni, aztán lehet csomagolni és húzni a búsba, gyerekestől.
Nem máséval verem a csalánt, voltam én is elvált anya. Nem úgy kell gyereket vállalni, hogy el se tudod tartani.
Semmilyen lehetőséged nincs. Egyedül nem éltek meg, úgyhogy marad az, ami most van.
Csak közben sűrűn imádkozz, hogy a párod bele ne unjon, mert ő nem fog ennyit tépelődni, mielőtt kidob.
"szerinted az ilyen anyagias nő mint a kérdező majd fizetne gyerektartást?"
Attól anyagias hogy nem lép ki egy szar kapcsolatból hogy a gyereke ne nyomorogjon?
8: a ferj lehet nem is tud semmit az egeszrol, gyereket csinalt egy nonek akit szeret, a gyereket a no szerint is imadja, dolgozik... A minimum hogy szolni kene neki hogy valami nem stimmel, mielott lelep.
Ott is lehet a gond, ha a ferj elvarja, hogy a no csinalja pl az osszes hazimunkat, mivel o ugyis otthon van napkozben, ezt ugye nem tudjuk. Ha igy van, akkor en se lepodnek meg rajta, hogy kb elni sincs kedve vegigdolgozott ejjel meg vegigmelozott (fozes mosas takaritas) nappal utan.
Amúgy sokkal könnyebb helyrehozni ezt,mint valakivel nulláról újra kezdeni úgy, hogy tőle már van gyereked.
Tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!