6 éves kapcsolatba szülnél gyereket vagy még korainak gondolnád?
A szüleim most átlagosan élnek, de ha én odamegyek egy kisbabával... az nekik anyagilag nagyon megterhelő lenne.
Pár hetes baba mellett meg képtelenség dolgozni.
Az hogy most nagyon jó a kapcsolatunk, nem jelenti hogy 2 év múlva is ilyen lesz.
Már beszéltünk róla, hogy mi lesz majd. Egyikünk sem látja a jövőt.
Naívság lenne úgy felfogni, hogy de igenis mi örökre együtt leszünk.
Egy gyerek igenis akkora felelősség, hogy figyelembe kell venni azt a lehetőséget, hogy mi lesz x év múlva.
Nehogy azt mondjátok, az a felelősségteljes szülő, aki egy jól működő kapcsolatba úgy szül gyereket, hogy nem gondolja át, mi lesz 3-4 év múlva.
Mi fél év után vállaltunk babát, azóta már jön a 2. is, nagyon szeretjük egymást.
Nem agyalhatsz mindig azon, hogy mi lesz x év múlva.
Ha most akartok babát, és boldogok vagytok, akkor hajrá.
Figyelj, soha nem lehet tudni mit hoz a jövő, persze benne van a pakliban, de ha így állsz neki a dolgoknak soha nem lesz gyereked. Én 24 éves vagyok, "csak" 4 éve vagyunk együtt a párommal, de ha jobb anyagi helyzetünk lenne már biztosan lenne babánk.
Itt az utcában lakott egy pár, akik 9 éve voltak együtt, és már jó pár éve éltek együtt mire a srác megkérte a lány kezét. Meg volt az eljegyzés, majd a házasság és fél év múlva elváltak. Barátnőmnek "véletlenül" besikerült egy baba, elvetette magát a fiúval, 5 éve vannak együtt, ebből 2 éve házasok, de csak azért nem váltak még el, mert elmondása szerint nem akar a falu szégyene lenni. Mi nem mondhatjuk meg, hogy mit csinálj. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!