Mit lehetne kezdeni a párom nővérével, aki folyton kupit és koszt hagy maga után?
A párommal az ő szüleinél lakunk már egy pár éve. Eddig minden a legnagyobb rendben volt, szüleivel nem volt semmi konfliktus.
Viszont egy ideje a párom nővére "hazajár" heti egy estére (egyébként a férjével lakik a házukban 5 percnyire tőlünk autóval)... Nekünk külön lakrészünk van a tetőtérben, a "sógornőm" régi szobája is a tetőtérben van, ilyenkor ott alszik, szóval az emeleti fürdőszobát használja.
A hajával állandóan meg van terítve(!!) a zuhanytálca, a lefolyóban további 2-3 marék haj vár rá, hogy kiszedjem utàna, a mosdókagylóban reggel áll a rászáradt fogkrém és a haj, a zuhany tele van pakolva a cuccaival, ha úgy van akkor elöl hagyja a mosdó szélén a betét csomagolását, stb.
Vannak még ilyenek, a lényeg azt hiszem érthető.
Cserébe ő tud reklamálni, hogy ne mászkáljunk 10 után ki a szobából mert zavarja az ajtó"csapkodás", a párom ne pipázzon a saját szobájában, csukott ajtónál, a nyitott ablakon kihajolva, stb. Szóval igényei vannak.
Mit lehetne vele kezdeni szerintetek? Szóltunk már szépen hogy figyeljen oda és ne csináljon retket, akkor mindig bólogat hogy oké, majd következő héten minden megy tovább ugyanúgy. Szóltunk már csúnyán, akkor kiakadt hogy agresszívak vagyunk, és bezárkózott a szobájába.
Tanácstalanok vagyunk... Mit csinálhatnánk?
(Aki úgy érzi, hogy nekem nimcs jogom megváltoztatni, az írja meg hogy szerinte a párom mit tudna tenni.. őt is zavarja csak ő nincs ide regisztrálva)
Nincs gondja a házasságával, legalábbis elvileg, alig pár hónapja volt az esküvő, mikor együtt látjuk őket akkor boldogok, és a sógornőm is szeretettel beszél a férjéről.
Hogy miért alszik ott hetente azt nem tudom, neki így esik jól. Nem is lenne vele semmi baj, ha nem lenne koszfészek..
Roppant releváns válasz, köszönöm, hogy megosztottad.
Szerintem mivel ez nem napi szinten fordul elo, vagyis sogornod nem lakik ott allandoan, jobb ha toleralsz. Mar elmondtad neki szep szoval a problemat, tobbet nem tehetsz, mert a kapcsolatod es a csaladi beke rovasara menne. Vegulis o lakott ott, anyosodek az o szulei, szoval igazabol o ott ugyanugy otthon van mint te, megha nincs is igaza abban amit tesz.
Szoval szerintem ne csinalj a dologbol nagy ugyet, hidd el mas csaladban is vannak dolgok amiket egyszeruen kenytelenek vagyunk toleralni.
A párod beszéljen vele, az ő testvére, meg mégiscsak ők vannak otthon.
Ha a párodat nem zavarja, akkor szívás, te nem tudsz tenni semmit sem.
18: Akkor ne takaríts utána. Miután végzett, hívd vissza a fürdőbe és mutasd meg neki, hogy ott hagyott pár dolgot, és azokat távolítsa el.
Egyébként ha náluk otthon is ilyen a fürdő, akkor máshol sem fogja rendben tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!