Ki a fontosabb, a vér szerinti családod, vagy a férjed, gyereked?
Figyelt kérdés
Olvasom itt a válaszokat, és elgondolkodtam. Úgy látszik, csomó embernek fontosabb, hogy a nagymama vagy anyós mit gondol, mi a jó nekik, mint a saját férjük, gyerekük. Pl. Ha a hétvégét a saját családjával tölthetné valaki, de ehelyett a nagymamával vagy anyóssal töltik. Nem mondom, hogy ezeket a kapcsolatokat nem kéne ápolni, de közben meg csomó családban probléma van a férj-feleség között, vagy a gyerek-szülő között. Szerintem nem is csoda, mert kb. mindenki fontosabb, mint a házastárs vagy a gyerek. Ti mit gondoltok erről,ha véges az ember szabadideje, kivel fontosabb több értelmes időt eltölteni?2017. szept. 25. 18:56
21/23 anonim válasza:
Nyilván a saját család (vagyis pár és gyerek) az első, de én nem igazán értem, miért lenne annyira összeegyeztethetetlen a kettő. Mi jártunk anyósékhoz is (ott is aludtunk, mert messze laknak) legalább havi egyszer, az én szüleimhez is, mindkét helyen szerettek lenni a gyerekek, bandáztak az unokatesókkal meg a helyi heverjaikkal, mi is jól éreztük magunkat. Az én legkisebbem egyszer azt mondta, hogy neki az a legjobb pl. a karácsonyban, hogy együtt van az egész família (elég sokan vagyunk, szanaszéjjel az országban, ritkán tudunk mind összejönni.) Mind a ketten nagycsaládban nőttünk fel a férjemmel, egyszerűen nem jelent problémát, ha egy-egy hétvégét a famíliával töltünk, marad elég idő egymásra így is. Nekem ez a fajta sorrendállítás mondvacsinált problémának tűnik, egyfajta erőpróbának, hogy ki a kakas (vagy tyúk:-)) a szemétdombon.:-)
22/23 A kérdező kommentje:
21-es, mennyit dolgoztok hétközben? Én a férjemet este 7 és 10 óra közt látom hétköznap, néha kevesebbet. A hétvége az egyetlen időpont, amikor bármit is tudunk egymással csinálni. Hétközben munka, vacsora, fürdés, alvás. Nálatok mikor jut idő egymásra?
2017. szept. 26. 10:11
23/23 anonim válasza:
Délután 4-5 körül végzünk, sokszor hamarabb is (rugalmas munkaidőben vagyunk.) Jó időben utána még simán elmegyünk együtt kirándulni, nyáron strandra, vagy egyszerűen csak otthon teszünk-veszünk. Mi se töltünk minden hétvégét a rokonokkal, általában a szülői házak jelentik a "látogatói központot", mindenki oda megy, vagy onnan ugrunk el néhány órára valamelyik testvérhez, rokonhoz, amikor ott töltjük a hétvégét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!