Ki a fontosabb, a vér szerinti családod, vagy a férjed, gyereked?
Azért van különbség aközött, hogy valaki havonta egyszer ellátogat az anyjához-apjához, meg között, hogy minden hétvégét ott tölt.
Az elsővel semmi baj, a második valóban gáz.
olvasom a kiegészítést... na, ez nálunk is így volt exnél.
Lementünk a szüleihez (amúgy is alig láttuk egymást) három napra.
Ő elment apjával, öccsével egész nap, én meg ott voltam az anyjával, aki ráadásul nem szeretett (lánya párját SEM), és bájologtunk órákon át.
Ez nagyon bunkó dolog, szerintem, én ha hozzánk mentünk nem szartam le még arra a pár órára sem, ő meg ilyenkor volt, hogy napokig! alig zsólt hozzám.
Na, nem véletlenül ex.
A páromnál ez úgy működik, hogy elmegyünk hozzájuk, KÖZÖSEN kiülünk beszélgetni, akár órákig. Ha kell, persze segítek az anyukájának, teríteni, ilyesmi, de nem vagyok az ott tartózkodásunk alatt telibeszarva.
Ha a barátaival találkozik, visz engem is.
Amikor viszont kettesben akar lenni a legjobb baráttal, akkor én addig mászkálok a városban, vagy elmegyek fagyizni, vásárolni (kaját), ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!