Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnátok ha a gyereked...

Mit szólnátok ha a gyereked nem mutatná be a barátját?

Figyelt kérdés

Aki akarja elolvashatja a leírást, nem kötelező, inkább a kérdésemre feleljetek, légyszi

6év van köztünk, egy táborban találkoztunk úgy kb. 3éve. Akkor 18 voltam, ő 24,és amerikai. Mikor hazamentek akkor is beszélgettünk, de inkább tanulás céljából, én magyarul ő angolul tanított. Nem rég költözött Pestre, én is itt tanulok, a költözés előtt még többet beszélgettünk segítettem neki is neki. Amikor ideköltözött, olyan április május végén jöttünk össze. Szüleim vagy 100kmre laknak, biztos odáig lennének, ha bemutatnám az amerikai barátom, de apám mint eddig mindig mindenki előtt csak beégetne, végig arról beszélne, hogy az angolom lehetne jobb, és hogy mégis, hogy jöhetett össze egy ilyen jóképű gyerek, egy hozzám hasonló lánnyal(van rajtam némi súlyfelesleg, de sportolok, hogy még több ne, inkább lemenjen, és hogy széles orrom van-amit sajnos örököltem).

2017. júl. 18. 08:47
 1/9 anonim válasza:
53%
gáspár evelin te vagy az?
2017. júl. 18. 08:54
 2/9 A kérdező kommentje:

Most nezem, akar o is lehetnek 😂😂

De nem, nem o vagyok :D

A parom nem diplomata😂

2017. júl. 18. 08:59
 3/9 anonim ***** válasza:
73%
Két dolog jutna eszembe. Vagy én vagyok nagyon gáz szülő, vagy a gyerekem barátja.
2017. júl. 18. 09:24
 4/9 anonim ***** válasza:
23%
kamu
2017. júl. 18. 09:39
 5/9 A kérdező kommentje:
Es ez mibol jott le 4es?
2017. júl. 18. 10:32
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha jól ismeritek már egymást a barátoddal, akkor nincs az a helyzet a szülőkkel együtt, amiben be tudna égetni téged. Mert a barátod tudja, hogy milyen vagy.

Az, hogy nem tökéletes az angolod, arra csak annyi a válaszom, hogy nem az az anyanyelved. Illetve, hogy a barátoddal mégis megértitek egymást, szóval meg de, igenis jó az angolod.

Ha pedig az apukád az alkatodra tesz megjegyzéseket a barátodnak, akkor már ne haragudj, de jó nagy tapló az apád! El tudom képzelni neki milyen manöken alakja van.

Amúgy arra nem gondoltál még, hogy apukád azt hiszi, hogy ezzel jófej és vicces lesz, hogy a lányát kritizálja. És ab van bízik, hogy a barátod is értékeli az efajta "viccelődést" vagy heccelést? Vagy full komolyan mondja?

Mert ha komolyan mondja, akkor nagyon sajnállak téged és anyukádat is, hogy milyen embert kell elviselnetek mindennap.

2017. júl. 18. 11:03
 7/9 A kérdező kommentje:
Hát többször azt hiszi ezzel milyen vicces, régebben is csinálta és még csodálkozott, hogy miért nem akarok vele lenni. Régebben túlsúlyosabb voltam (nem egy disznó, de sajnos volt rajtam) és bármikor ettem, bármit akkor is többször beszólogatott, vagy viccelődött ezzel-állítva, hogy így akarja a figyelmemet felhívni. Pedig kiskorom óta mindig sportoltam, és odafigyelek mit eszek. Barátom nem érdekli, hogy van rajtam pedig ő nádszál vékony gyerek.
2017. júl. 18. 12:01
 8/9 anonim ***** válasza:

Én azt gondolnám, hogy szar szülő vagyok.

De faterod nem ezt gondolná, hanem akkor csak mégjobban szivatni akarna. Én apám is ilyen. Nincs szükségem a szarságaira...

24f

2017. júl. 18. 16:36
 9/9 anonim ***** válasza:
mondd meg neki, hogy egy átlag amerikai lányhoz képest itt mindenki nádszálkarcsú :D
2017. júl. 18. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!