Párommal sokat vitázunk a nyári munkám miatt. Miért rossz ha idén nem dolgozom?
Nyárra azt terveztem, hogy nem dolgozom. (Tavaly meg előtte is dolgoztam). A közeli állatmenhelyen vagyok önkéntes hétvégenként, 3 hét múlva meg már minden nap ott leszek. Itt ugye egy ft-t sem kapok, de most nem is érdekel. Fontosnak tartom, hogy segítsem a menhelyet a jelenlétemmel, esetleg egy kis anyagi hozzájárulással.
Párom ki van akadva, mi az hogy én önkénteskedni akarok. Miért ne tehetném meg 2 hónapig, hogy ingyen dolgozom? A szüleimmel lakom, ők büszkék rám hogy ilyen segítőkész vagyok. Párom szerint meg csak lusta vagyok dolgozni.
ha nem létfontosság a pénz, akkor nincs gond.
ebben az esetben a párod egy pénzmániás f.sz.
és érezd magad megdicsérve, hogy menhelyen dolgozol!
Nagyon szép amit csinálsz!:) Legszívesebben én is ezt tenném és ingyen!
A barátod meg szimplán hülye, bocsi :S ezt miért nem lehet neki megérteni?güriztél ezeltőti nyarakon, most jár egy kis pihi számodra is
jó tudni, hogy vannak még ilyen emberek.;)
és a szüleid helyében én is büszke lennék rád.
és a párod tudja amúgy hogy ilyen állatbarát vagy? mert akkor megértené hogy mit érzel, és nem kellene emiatt veszekednetek..
Azt mondta vesz nekem 1 kutyát vagy macskát, csak olyan helyen dolgozzak ahol fizetnek is érte.
Csak úgy hajlandó összeköltözni, ha van jövedelmem.
hát összeköltözni valóban majd akkor amikor már dolgozol érdemes.
de ettől még tapló. hány éves ha megkérdezhetem? És véletlenül nem spórolós vagy ilyesmi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!