Ha mondjuk jonne egy jotundér, aki azt mondja, odaad annyi és csakis annyi pénzt amennyire szukséged van ahhoz, hogy egyenesbe jojjon az életed, milyen osszeget mondanal?
Figyelt kérdés
természetesen itt nem " szukségtelen" pénzre ( tehat luxusra, erre-arra, hulyesgére koltendot) gondolok, hanem olyan pénzre, ami kihuzna a kak...abbol a bizonyosbol. Mennyit kérnél a jotundértol? ( ami sajnos nem vagyok, csak kivancsi vagyok)
En kérnék 50 ezer eurot, ami jo alap lenne egy sajat hazacskahoz...
2010. máj. 27. 07:30
21/27 anonim válasza:
Hihetetlen hány embernek van milliós hitele és nyújtózkodik jobban mint a takarója elér !!! Ez Magyarország, ezért tartunk itt! (országos szinten is)
22/27 anonim válasza:
Igaz,h anyagilag a padlón vagyunk és van hiteleink is,de inkább menjen a tündér olyan családhoz,ahol beteg ember,gyerek van és adjon nekik.Pénzt is,de inkább egészséget,gyógyulást!
23/27 anonim válasza:
3 milliót, abból kifizetném a még fennmaradt lakás, autóhitelt, és slussz. Lehet, azért egy kicsivel többet, hogy amit akarunk még a házon alakítani, abba egy kis pótlás. Hitel nélkül már tudnánk rá gyűjteni. Szóval lehet fél, 1 millióval megtoldanám, akkor minden jó lenne.
24/27 anonim válasza:
30 millió...rohadt hitelek!!!:( de akkor 100%ig nulláról tudnánk kezdeni :(
22/L
25/27 anonim válasza:
Egy szerény lakásra valót....hogy jusson másnak is:)
26/27 anonim válasza:
Én kb 20 millióval már beérném
27/27 anonim válasza:
Csak 4milliót ami a lakásom hitele. Hitel ellenes vagyok, de örököltünk egy kis pénzt, kipótoltuk, és felvettünk hozzá még 4milliót, így lett egy lakásom, az előtt és ezután sem fogok soha hitelt felvenni.25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!