Ha mondjuk jonne egy jotundér, aki azt mondja, odaad annyi és csakis annyi pénzt amennyire szukséged van ahhoz, hogy egyenesbe jojjon az életed, milyen osszeget mondanal?
természetesen itt nem " szukségtelen" pénzre ( tehat luxusra, erre-arra, hulyesgére koltendot) gondolok, hanem olyan pénzre, ami kihuzna a kak...abbol a bizonyosbol. Mennyit kérnél a jotundértol? ( ami sajnos nem vagyok, csak kivancsi vagyok)
En kérnék 50 ezer eurot, ami jo alap lenne egy sajat hazacskahoz...
Nem pénz kéne, hanem egy jobb kereset (illetve találat, mert keresni most is jól keresek, de jobb lenne többet találni).
Amúgy meg nem az a fontos, hogy mennyi a fizetésed, hanem hogy mennyi a zsebpénzed.
Egyszeri összeg nem húz ki (hacsak nem kérsz 5 milliárdot, és élsz csak a hozadékából úgy, hogy csak az infláció feletti növekményt veszed ki, hogy a tőkéd reálértéke megmaradjon).
Ha nagyobb havi bevételt kérnél, akkor egy idő után a nagyobb lábon éléssel azt is kinőnéd, kérhetnél nagyobbat.
Azt meg gondolom senki nem akarja kérni, hogy a jótündér adjon erőt ahhoz, hogy a fogyasztását vissza tudja fogni arra a szintre, hogy ne adósodjon el... :)
én is a lakáshitel kiegyenlítésére kérnék. Bár mondjuk nekünk hozzá is kéne építeni, mert a jelenlegi állapot sokáig nem maradhat, ezért úgy 15 milla kéne.
a számlaszámom pedig: 8735416-00000000-5547894
nekem 3,75 milló kéne.
ennyi hiányzik ahhoz, hogy kilegyen az egymilliárd:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!