Hova költözzünk? Szülők mellé, vagy egy kicsit messzebb?

Nem szeretem az általánosítást, én se költöznêk mellé pedig jó a viszonyunk.De akkor is kell egy kis tàvolsàg. Na meg gondoljatok màr bele, mennyi a 20 perc gyalog??? Olyan sok?? Simàn elsétàlok 20 percet és ellapàtolom a havat...
De a franc se akarnà, hogy àtlàsson az udvarra és mindig tudja, hogy mit csinàlok éppen.
Úgyhogy hiába pontozgattok akkor is a falu másik vêge, ami nekem közel lenne, pedig szeretem anyóst. :D
De végülis a kérdezőék döntenek. Ahogy nekik jobb. De 2-3 km nagyon nem távolság, nem megoldhatatlan a gyerekek àtvivése.. stb. Ha meg valakinek igen, akkor az baromi lusta :D Nyugi ez nem beszólàs, én is az vagyok. :D

Én szeretem a férjem szüleit (jobban mint a sajátomat) és ha tehetném melléjük költöznék. Ezt tanácsolom neked is Kérdező, ha jó a viszonyotok.
Az, hogy ki és mennyire avatkozik bele a másik életébe, ez habitus, nem pedig távolság kérdése.
30 vagy ahogy írta valaki 230 km-ről is lehet kellemetlenkedni és egy fedél alatt is lehet békességben élni.
Az pedig, hogy átlátnak a kerítésen, micsoda marhaság?
Jobb, ha egy idegen bámészkodik?
A szüleid biztos nem fognak feljelenteni, ha a kerítésetek mellett átmegy hozzájuk a gazotok, vagy átlóg egy faág, a felújítás miatt zaj van, vagy a kutyátok ugat, esetleg bulit rendeztek, vagy a gyerek játszik a barátaival hangoskodva az udvaron.
A jövőre is gondolni kell, ők idősödnek, ti a gyereketek, vagy a munkátok miatt segítségre szorulhattok, jobb, ha egymás közelében vagytok. Mindezt természetesen úgy, hogy a feleségednek sincs ellenére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!