Mit tartasz a legnagyobb bűnnek?
A rosszindulatot.
Utána:A gyilkosságot, a hamisságot, az álszentséget, a telhetetlenséget, a lustaságot, az irígységet, a tévedhetetelenséget.
A kegyetlenséget (ebbe a gyilkosság is beletartozik, DE csak bizonyos vállfái, illetve beletartozik az is, amikor valaki szánt szándékkal megaláz egy másik embert mindenki előtt úgy, hogy meg sem érdemelte...) Hirtelen ez jutott eszembe...lehet, hogy ha gondolkozom még rajta egy picit, más is eszembe jut.
Az abortuszosoknak:
És mi van akkor, ha gyerekes, felelőtlen szülei vannak, akiknek semmi végzettségük nincs, és létbizonytalanságban élnek. Vagy mi van akkor, ha egy tini az anyukája, az apja meg betojt és lelépett? Mindenkinek csak megnehezítené a dolgát, és szerencsétlen babának is sokkal jobb lenne, ha inkább meg sem születne egy ilyen szituációban!
Sose tartanék meg egy véletlenül becsúszott gyereket abban az esetben, ha nem lennének megfelelőek a körülmények, vagy ahogy már egy előttem szóló is mondta: kiderülne, hogy nem élhetne normális életet egy betegség miatt, és nem azért mert önző vagyok, hanem éppen ellenkezőleg!!! Az az önző, aki először felelőtlen, utána pedig még annyi sincs benne, hogy beismerje önmagának, hogy annak a szerencsétlen teremtménynek nem képes boldog életet biztosítani!
Allatkinzast, es mas eletenek tudatos megkeseriteset.
23 evesen terhes lettem gyogyszer mellett. Gondolkodtam mit csinaljak es arra jutottam h mivel nincsenek meg a korulmenyeim, es egyaltalan semmim nem volt, elvetetem. 5 hetes terhes voltam akkor. Az abortuszrol megoszlanak a velemenyek itt, en meg mindig nem tudom, h bun vagy nem. Mindenesetre eletem vegeig hianyozni fog egy gyerek, akit nem szultem meg, es akinek elvettem az eletet. Mindegy, h mi okbol, de elvettem, es azt a gyereket nem fogja potolni egy sem, az sem, ha meg lesz majd vmikor 10 gyerekem, az az 1 az mindig hianyozni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!