Túl reagálom, azt hogy hazudott a férjem?

Nos, először is én meg szoktam a kérdezni a férjemet, ha valami nem világos. Aztán pedig eldöntöm, hogy van-e okom haragudni vagy sem.
Ha te mindenfajta magyarázat nélkül elhordtad a férjedet, akkor lehet, hogy túlreagáltad. Az is lehet, hogy valamit félreértett a férjed és szó sincs hazugságról. Arról nem beszélve, hogy miért hazudna egy ilyen dologban? Semmi értelme nem lenne. Kivéve, ha nem ő akar költözni nélküled és az öccsét pedig megkérte, hogy ne kotyogja ki.
Meg elég gyér az információ, ez alapján semmit nem lehet mondani.

Először talán meg kellett volna kérdezned a párodat, hogy miért hazudott. Meg miért vagy annyira biztos abban, hogy nem az öccse mondta rosszul? :)
Szerintem mielőtt cselekedsz és leosztod, ülj le és higgadtan kérdezz rá, hogy mi volt ez az egész.

"mindenféle hazug disznónak szemétládának elhortam a férjem"
Az odáig rendben van, hogy úgy éltek mint a Maunika show dicstelen szereplői, alázzátok, ölitek egymást, de NE SZAPORODJATOK!
Szegény gyerekek!

Jaj, Kérdező! Nem kellene ennyire merevnek lenni. Te még sohasem hazudtál? Hét éve vagytok együtt. Nem kellene ezen ennyire kiakadni. Egy hazugság lehet kegyes is. Gondolj Ibsen Nóra és A vadkacs című műveire. Azokban sokkal nagyobb hazugságok lepleződnek le ennél és végződnek ezek miatt tragikusan a történetek. Először is azt kell megtudni, miért hazudott. Léteznek kegyes hazugságok is.
Off: Azzal meg nem kellene heccelni a Kérdezőt, hogy szeretője van a férjének. És ha lenne mi lenne? Vannak, akik annak ellenére együtt maradnak a férjükkel. Az csak kakikavarás, ha valaki azt mondja, "Én így nem hagynám, Én úgy nem hagynám!". Ha megcsalnak valakit mit tehet? Agyon nem ütheti érte, ha meg elválik, saját magával és a gyerekeivel tolhat ki vele.

"Már azt mondtam neki hogy elválok mert ennek így semmi értelme hogy hazudozik. Sztetek túlreagálom ezt?" - Kérdező, hárpia-képzőbe jártál?
Ha egyszer albit kerestek, és a férjed hallott egyről, nem tök mindegy, hogy kitől? Aszerint fog tetszeni a lakás, vagy nem tetszeni?
Valószínű, csak nem akarta magyarázni, hogy "a kollégája mondta, hogy az unokaöccse hallotta, hogy a Béla, a Rézi néne onokája, kiadja a lakását..."
Tudod, a hazugságnak van egy olyan kritériuma szerintem, hogy valami lényeges dologról szóljon, nem tök érdektelenről, amire az ember egyszerűen rávág valami rövidet, kerülve a szócséplést...

Kérdező!
Leültél egyáltalán a férjeddel megbeszélni ezt?
"Figyu, azt mondtad, az öcséd lehet, hogy talált nekünk albérletet. Én utána beszéltem az öcséddel és semmiről nem tudott. Most akkor mi a helyzet?"
A házasságod (benne a kislányoddal) ér-e neked annyit, hogy ezt a kérdést föltedd????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!